Friss fűszerekkel főzni jó. Ha pedig van egy olyan darálód, amivel a fűszernövények finom levelei nem sérülnek vagy tépődnek, az meg fog érződni még a legalapabb ételen is. Csak helyezz be egy kis mentát, oregánót, zsályát vagy bármilyen friss zöldlevelű fűszert, majd tekerj egyet a puha karon: az ultraéles, rozsdamentes acélból készült vágópengék gyorsan felaprítanak akár nagyobb mennyiségű fűszert is. Jó étvágyat kívánunk!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Új helyszínen kóstolhatsz rumot, whiskyt, gint a GoodSpirit show-ján

Ebben a sörfőzdében hamarosan koncerteket tarthatnak

További cikkeink a témában
Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?
Hirdetés