A Surface Hub sem szólt kicsit, de a Surface Hub 2 még annál is sokkal menőbbnek tűnik.

A Microsoft 2015-ben dobta piacra a Surface Hubot, ami tulajdonképpen nem volt más, mint egy hatalmas, érintésérzékeny kijelző, kifejezetten irodai munkához tervezve. Három év viszont hosszú idő, így a Microsoft úgy érezte, hogy eljött az ideje a frissítésnek.

Bár a 140 és 210 centis átmérőjű első Surface Hub nem csak a maga idejében, de még ma is eléggé olyan érzést kelt, mintha egy sci-fiből kapták volna elő, a bemutató alapján az utódja még futurisztikusabb lesz.

A Surface Hub 2S már jövőre elérhető lesz, ez egy 50,5 colos átmérőjű, 4K-s kamerákkal felszerelt kijelző, ami tud olyan trükköket, mint hogy egy egyszerű ujjlenyomat-azonosítással több felhasználó is bejelentkezhet egyszerre, ezzel jelentősen megkönnyítve a közös munkát.

Az igazán nagy durranás viszont a 2020-ban érkező Surface Hub 2X lesz, amin már a Windows Core OS fog futni. Ezt az operációs rendszert úgy tervezték, hogy bármilyen eszközön tökéletesen használható legyen, és ahogy a videón is látható, meglehetősen reszponzív: a kijelzőt szabadon forgathatjuk, vagy akár több Surface Hubot is csatlakoztathatunk egymáshoz, létrehozva egy hatalmas, érintésérzékeny falat.

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában