Bár nem olyan lett, mint vártuk, de a Porsche Design Mate 30 RS így sem okoz csalódást.

Ahogy megszoktuk, a Huawei a Mate 30 bemutatójának végén, mintegy szinte csak mellékesen mutatta be az aktuális csúcstelefonjának exkluzív kiadását, amit - ahogy évek óta mindig - most is a Porsche Design tervezett.

Valahol érthető, hogy a Mate 30 RS-re kicsit kevesebb rivaldafény irányult, hiszen a tavalyi Mate RS-től eltérően a mostani Porsche-teló csak minimálisan különbözik a sima Mate 30 Prótól - kicsit több RAM és több tárhely, Google-alkalmazások viszont sajna ehhez sem járnak.

Annál látványosabb viszont az eltérés a két telefon megjelenésében, hiszen a Porsche Design megintcsak tökéletes munkát végzett, így a Mate 30 RS markánsan különbözik a sima Mate 30-aktól: a hátlapi kamerák itt nem körbe rendeződnek, a bőrborítású hátlap pedig egy versenyautó megjelenését idézi a középen futó fekete csíkkal. Ennek a Porsche Design egy érdekes funkciót is kitalált, ugyanis egy fül is van rajta, amivel szuper biztonságosan foghatjuk a telefont. Erre mondjuk szükség is lesz, hiszen a Mate 30 RS 2100 euróba, csaknem hétszázezer forintba fog kerülni, egy ilyen pompás telefont pedig nyilván senki sem akar egy bumfordi tokban tartani.

Ez az óra többet tud rólad, mint te magad

A Huawei Watch GT pontosan olyan, amilyennek egy okosórának 2019-ben lennie kell.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Elfelejtették kiengedni a Malév-gép futóművét, 243 km/óra sebességgel szálltak le hasra

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés