Mert a MissTravel társkereső hirdetéséből valami ilyesmire következtetnénk.

Amúgy nem csak a reklám kelt erősen ambivalens érzéseket, hanem maga a társkereső is, amit kifejezetten a golddiger csajoknak találtak ki. A felállás a következő:

  • Az egyik oldalon vannak a csóró topmodellek, akiknek nincs pénzük utazni.
  • A másik oldalon pedig a rusnya, ámde gazdag palik, akik szívesen kifizetnék előbbik nyaralását, ha cserébe ők is ott lehetnek, és a csaj úgy tesz, mintha lenne esélyük zsákolni.

A dolog persze elvileg fordítva is működik, gazdag, csúnya nővel, és szegény, jóképű fickóval, de az arányokat azért nem nehéz kitalálni.

Ha topmodell vagy, akit senki sem akar elvinni a Bahamákra, akkor jó hír, hogy az ingyenélőknek az oldal használata is ingyen van, fizetni csak az úgynevezett "nagylelkű tagoknak" kell (vagyis a csúnyagazdag pacákoknak), ha szóba akarnak állni a csinos hómlesszel. De hát nyilván emiatt hívják őket nagylelkűnek.

Egyébként a valóságban így zajlik a csöppet sem kellemetlen randevú:

Biztosak vagyunk benne, hogy van egy sztori, amelyben valaki itt találta meg élete párját, miközben Pápua Új-Guineán pusztakezes horgásztak, de ha már társkeresés, akkor mi ezerszer inkább maradnánk a Tindernél vagy a Jingle-nél, ott jó esetben csak a taxit kell fizetned.

(Forrás: Gizmodo)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés