Egy amerikai srác, Samir Mezrahi úgy döntött, hogy összedob egy igencsak rendhagyó „zenei szerzeményt”. A A a a a a Very Good Song című „dalocska” 10 perc hosszú, és egy árva szó sem hangzik el benne – ennek ellenére meglehetősen népszerű. Mondjuk ez egy ilyen erős Despacito-időszak után a csend önmagában is indokolt lehetne, de a dolog nyitját máshol kell keresni.

Az iPhone-felhasználók már találkozhattak azzal a problémával, hogy amint a telefont az autóhoz csatlakoztatják, általában az iTunes-on található zenéket ábécésorrendben kezdi el lejátszani a rendszer. Így folyton ugyanazzal a számmal indul a buli, ami egy idő után eléggé agymaró lehet. Samir viszont biztosra ment: a szerzeményét telepakolta egy rakás a betűvel és szóközzel, hogy tutira ezzel startoljon a lejátszási lista. A srác Twitter-bejegyzésének sokan örvendtek az elmúlt napok során:

#1 samir on Twitter

hey I released a blank song that will play 1st so that *one* song won't play every time u plug ur phone into ur car https://t.co/FL83YUOOcz

Ugyanis amíg 10 percen át élvezzük a csendet, kiválaszthatjuk, hogy milyen zenéket szeretnénk hallgatni autókázás közben. A dal egyébként ott van a legnépszerűbb számok között, nem sok választja el például a Linkin Park három hónapja megjelent One More light című számától:

(via)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában