Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha van valami, ami nagyon hiányzik nekünk az iWiW-ről, az a borzalmas minőségű Photoshop- alkotások, amivel a készítőik azt próbálták elhitetni a külvilággal, hogy már kétszer körbeutazták a Földet. Ez a szép hagyomány támad fel most a Fake a Vacation oldalnak köszönhetően.

Az oldal működése borzalmasan egyszerű: megmondod, hogy hol szeretnél kamunyaralni, ők pedig összephotosopolnak neked egy halom képet, amikkel villoghatsz az ismerőseid előtt Instán meg fészen. És hogy ez miért jó? Az oldal készítői erre is választ adnak egy blogbejegyzésben, hiszen a valódi nyaralás

  • drága,
  • sok időt igényel,
  • és közben úgyis végig honvágyad van.

Ezzel szemben a kamunyaralás egyáltalán nem drága, Las Vegasba például már rongyos 20 dollárért el kamuutazhatsz, de 50 dollárból már Hawaiit is megjárhatod. Csak arra kell figyelned, hogy abban az időben, amíg elvileg a Belaggióban pörgeted a rulettet, vagy Waikiki Beachen sütteted a hasad, ne nagyon mutatkozz nyilvános helyen.

Persze lehet, hogy maga az oldal is hatalmas kamu, görbe tükör a XXI. századi társadalom számára, de ha nem, akkor nyugodtan magunkra gyújthatjuk a bolygót.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.