Egy high-tech megoldásnak köszönhetően a pirítós élvezeti értéke konstans módon kiváló lehet.
Az elmúlt években a különböző iparágak szinte mindegyikét meghódították azok a smart technológiák, melyek alapvetően az életünk megkönnyítésre hivatottak. Egy okostelefonnal ma már messze nemcsak telefonálni lehet, egy okostelevízión akár már facebookozhatunk is, az okosautók pedig előre felhívják a figyelmünket arra, ha valamilyen veszély vár ránk az előttünk álló útszakaszon. Egyedül talán csak a kenyérpirítók dobozán nem figyel még ott a smart matrica, de már nem sokáig.
Basheer Tome formatervező egyszerűen megelégelte, hogy a pirítósai soha nem sikerülnek olyan minőségűre, amilyenre szeretné, ezért kifejlesztette a Hue nevezetű intelligens kenyérpirítót. Belsejében olyan optikai érzékelők kaptak helyet, melyek folyamatosan figyelemmel kísérik a pirítós színét és állagát, a kis gép pontosan addig és olyan módon pirítja a kenyeret, zsömlét, bagettet, hogy annak élvezeti értéke maximális legyen.
Az egyelőre még csak prototípusként létező, de hamarosan talán sorozatgyártásba kerülő Hue akkor sem jön zavarba, ha például egy fagyasztott pékárut helyezünk a belsejébe, azt ugyanis először lassan felolvasztja, és csak aztán kezdi meg a pirítási folyamatot.
Tovább:
A techrovat legújabb híreihez
A Player karácsonyi mellékletéhez
Hajlékony kijelzős mobilokhoz