A Huawei alig másfél héttel a Samsung Galaxy Note 9 érkezése előtt bemutatta a legújabb Honor Note-ot, amiről annyi biztos, hogy eléggé feltűnő jelenség.

A Honor Note 10 ugyanis kereken hétcolos, 2220x1080 pixeles felbontású AMOLED-kijelzővel érkezik, amivel a régi szép időkben táblagépnek is elment volna. Persze a szupervékony keretnek köszönhetően a telefon azért nem akkora, mint egy tablet, de az biztos, hogy elég méretes darab.

És elég csúcskategóriás is, hiszen a belsejében ugyanazt a Kirin 970 procit találjuk, ami a Huawei P20-at és a Honor 10-et is hajtja, 6 vagy 8 GB RAM társaságában. A hatalmas méret egyik nagy előnye, hogy a Honor Note 10-be jóval nagyobb akkumulátor kerülhetett, mint a legtöbb telefonba, az 5000 mAh-os akksival pedig biztosan nem lesz probléma az üzemidővel. Ez a Samsungnak okozhat némi fejfájást, hiszen az augusztus 9-én érkező Galaxy Note 9-nek szintén a kiemelkedő üzemidő lesz ez egyik erőssége.

A fejfájást enyhítheti, hogy a Honor Note sorozat eddig nem igazán vetette meg a lábát Ázsián kívül. A most bemutatott telefonról is csak annyi biztos, hogy Kínában meglehetősen olcsón, 2799 jüan (kb. 112 ezer forint) körüli áron fog boltokba kerülni, de európai és amerikai megjelenésről egyelőre nincs hír.

És ezt olvastad már?
Bizalomgerjesztőnek tűnik a Google okosórája, és a róla érkezett infó is