Ha mindig is izgatott, hogy vajon milyen lenne a Pepsi, ha nem üdítő, hanem telefon lenne, akkor most végre megkapod a választ.

Úgy tűnik ugyanis, hogy a Pepsi nem elégedett meg vele, hogy Marty McFly érkezése alkalmából életre keltik a Vissza a jövőbe futurisztikus kólás üvegét, de egy ennél is váratlanabb húzással egy saját okostelefont is piacra dobnak - igaz, csak Kínában.

Hogy mi igaz a sztroiból, azt egyelőre nem lehet biztosan tudni, hiszen a Pepsi azonnal cáfolta a híreket, csak éppen úgy, hogy közben nem cáfoltak semmit. Egész pontosan ezt reagálták a felröppent hírekre:

A PepsiCo nem tervezi, hogy beszállna a mobiltelefon-gyártó üzletágba

- ami még simán jelentheti, hogy lesz Pepsifón, hiszen a hírek szerint a telefont nem ők gyártják (furcsa is lett volna, ha a semmiből felhúznak egy teljes üzemet), hanem a Nokiához hasonlóan licencelik a brandet, a telót pedig legyártja valamelyik kínai gyártó.

Az eddig ismert adatok alapján egyébként a Pepsi-telefon szégyen-szemre egy igazi tucattermék lesz 5,5 colos full HD kijelzővel, 1,7 GHz-es procival, 2 GB RAM-mal és 13 megapixeles kamerával - igaz, cserébe csak 200 dollár, ami vetekszik a Xiaomi hihetetlen áraival, de azért egy Pepsitől ennél mégis csak többet vártunk

(A nyitókép csak illusztráció).

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában