A Philips hordozható hangfala igazi esztétikai élmény, nem véletlen, hogy az Apple-felhasználókat célozták meg vele.

Örömteli, hogy az elektronikai cuccokat gyártó cégek a belbecs mellett egyre nagyobb figyelmet fordítanak termékeik megjelenésére is: a penge hangminőség már régóta nem jelenti azt, hogy a szobádat tele kell pakolnod tízkilós fekete ládákkal. A Philips régóta élen jár a szemet gyönyörködtető készülékek gyártásában, amelyeken első ránézésre látszik, hogy a dizájnerek ízlésesen berendezett szobát képzeltek köréjük. A Fidelio SoundRing ugyan nem tartozik a holland gyártó legújabb termékei közé, hiszen már több mint egy éve a piacon van, de egyszerű, letisztult formájával az egyik legszebb hangfal, amit valaha készítettek. Emellett nagyon szól, ami az iPhone beépített  hangszórójáról nem mondható el.

Merthogy a hangfal kifejezetten Apple-felhasználóknak készült, az iPhone mellett az  iPod Touch-csal és a legalább 4.3-as iOS-szel felszerelt iPadekkel is kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy a hangfalat wifire csatlakoztatva vezeték nélkül átjátszhatjuk teljes zenei gyűjteményünket a SoundRingre (Airplay technológia), a hangbeállításokat pedig a telefonunkról tudjuk módosítani a honlapról letölthető SoundStudio alkalmazással. Természetesen kütyüinket fizikailag is csatlakoztathatjuk a hangfalhoz Aux-in kábellel vagy USB-n keresztül, utóbbi esetben még tölteni is tudjuk őket, miközben zenét hallgatunk.

Ha hordozható cucc, akkor azonnal felmerül a kérdés, milyen kompromisszumokat kell kötni a kényelem érdekében, de a SoundRing ebben sem okoz csalódást: húsz centiméter széles és ugyanolyan magas, másfél kilójával tulajdonképpen a tollpihe kategóriába tartozik, ehhez képest 16 wattos összteljesítménnyel dörren a fülünkbe. Az akkumulátor is egész jól bírja: alapesetben hat, Airplay módban használva pedig három órát bír egy töltéssel.

Ami pedig a legjobb hír, hogy nem kell érte külföldre rohangálni, mert 65 ezer forintért itthon is beújítható például a Media Marktban vagy neten, a MarketWorld.hu-ról.

Tovább:
Egyedi kialakítású hordozható hangfal a Yamahától
A hajékony kijelzős mobilok már a spájzban vannak
A legújabb tech hírek a Playertől

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés