Láttunk már néhány nagyon jó iPhone-tokot, és persze legalább ugyanannyi nem túl praktikus megoldást is, de olyat, ami egyszerre nem praktikus és még veszélyes is a használójára, olyanba azért mi is ritkán futunk bele.

Márpedig a pisztoly-alakú iPhone-tok a fenti két kritériumot egyszerre teljesíti, bár hogy ezek után ki akarna ilyen tokot magának, arról lövésünk sincs. A mérete miatt nyilván roppantul kényelmetlen tok annak kapcsán került elő, hogy a New York-i rendőrség és Ocean megye ügyészi hivatala lényegében egy időben támadta be a tokot Twitteren és Facebookon, mondván, az élet anélkül is éppen elég nehéz, hogy egy túlbuzgó rendőr lepuffanta a telefonod miatt. (Ez mondjuk így szó szerint nincs benne a bejegyzésekben, de az elmúlt hónapok rendőri túlkapásainak tükrében feltételezhető, hogy nem véletlenül most került elő ez a téma).

Please folks - this cell phone case is not a cool product or a good idea. A police officers job is hard enough, without...

Posted by Ocean County Prosecutor's Office on 2015. június 29.

https://twitter.com/NYPD112Pct/status/615979286718251008

A tok egyébként nem csak a hivatalos szerveket akasztotta ki alaposan, de az Amazon felhasználói is számos kritikával illették az oldalon öt dollárért beszerezhető kiegészítőt, aminek többen az azonnali eltávolítását követelték.

Bár mi alapvetően azt sem értjük, hogy 12 éves kor felett miért akarna bárki pisztoly alakú iPhone-tokot venni magának, de a felhasználók felháborodása sem sokkal érthetőbb, hiszen pisztoly alakú vízipisztolyt, öngyújtót, bármit már évtizedek óta gyártanak élelmes üzletemberek, és azokkal eddig senkinek sem volt problémája.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés