Mindezt fogadásból. Nem volt jó ötlet.

A pokémonos kártyák az elmúlt fél évben hihetetlen népszerűségre tettek szert, a gyűjtők nagyon durva összegeket képesek kiadni egyes paklikért. Az egész szubkultúra már ott tart, hogy a mostanában kiadott ritkább kártyák is százezreket érnek, egy-egy "vintage" darab pedig akár egy budapesti családi ház árába is kerülhetnek.

Talán így már érthető, hogy egy wesbtw néven streamelő fiatal miért omlott össze, amikor fogadásból meghajlított egy elég ritka kártyát.

A fiatal srác felajánlotta stream közben, hogy meghajlít egy egész paklit, ha valami felajánlj neki 50 dollárt (kicsivel több mint 15 ezer forint). Az egyik néző elküldte az összeget, majd jött a hajlítás és rögtön azt követően a fájdalmas felismerés.

Volt pár felejthető kártya a pakliban, de az utolsó egy Rainbow Rare Pikachu volt, aminek az ára alapból 200 dollárnál kezdődik, de ha hitelesítik és teljesen rendben találják, akkor akár 1500 dollárt is érhet. Vagyis érhetett volna, mivel a sérült vagy meghajlított kártyákkal az igazi gyűjtők nem is foglalkoznak.

A rémes pillanatot itt tudjátok megnézni.

(Gamestar)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában