Porig égetett egy terepjárót a Samsung Galaxy Note 7
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tovább folytatódik a Galaxy Note 7 ámokfutása: a piromán telefon múlt héten egy ausztrál szállodát perzselt fel kis híján, most pedig egy floridai férfi Jeepje égett porig a felrobbanó akkumulátor miatt.

Bár a Samsung hivatalosan már az összes Note 7-et visszahívta, és ingyen cserélik bárkinek, aki visszaviszi, ez nem jelenti azt, hogy saját felelősségre ne tarthatná meg bárki a telefonját. Hogy ez mennyire nem jó ötlet, azt Natan Dornacher példája is bizonyítja.

A floridai férfi éppen egy kirakodóvásárból tért haza, majd miután a Jeepjével leparkolt a ház előtt, nekiveselkedett, hogy a frissen beújított asztalt valahogy becipelje a házba. A kocsiban a töltőn hagyott Note 7 viszont eközben úgy döntött, hogy Dornachernek túl jó napja van, így a férfi arra tért vissza a kirakodásból, hogy a telefon egy öngyilkos misszió keretében éppen porig égeti a kocsiját.

A tűzoltók hiába értek gyorsan a helyszínre, már csak a Jeep és a Galaxy Note 7 elszenesedett maradványait sikerült eloltaniuk. Dornacher egyébként nem veszítette el a humorérzékét, és a Facebookon így kommentálta az égő autóról feltöltött képet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.