Speciális promócióval ünnepli elkötelezett felhasználóit a világ leginnovatívabb technológiai gyártói közé tartozó Xiaomi. Az immár hagyománnyá vált, világszerte megrendezett tavaszi Xiaomi Fan Festival keretében április 3-tól 16-ig idehaza is páratlan ajánlatokkal jelentkeznek az elektronikai termékeket árusító üzletláncok és online kereskedők.

A technológiai innováció élvonalát képviselő gyártó a termékportfóliója többek között olyan húzóneveit teszi különleges kedvezményekkel elérhetővé, mint a Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12, a Redmi 12C, az Electric Scooter 3 Lite, a Redmi Buds 4, a Xiaomi Watch S1 Active és a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2. Amint a felsorolásból kitűnik, az ajánlatok nem csupán a saját kategóriájukat meghatározó, a piaci versenyben az ütemet diktáló mobilkészülékekre terjednek ki, hanem egy teljes, az élet legtöbb területét lefedő okoseszköz-ökoszisztémára is, lehetőséget adva a mindennapok jövőt idéző átalakítására.

Az új Redmi Note 12 Sorozat – kiemelkedő teljesítmény, meggyőző áron

A Xiaomi az új Redmi 12 sorozat emblematikus termékeivel örvendezteti meg a márka rajongóit a Xiaomi Fan Festival alkalmából. A készülékeket a lenyűgöző ár-érték arány és az innovatív fotózási képességek jellemzik, erőteljes processzor-háttérrel és stílusos dizájnnal kiegészítve. Legyen mindig tettrekész, legyen stílusa, legyen alkalmas az életünk maradandó pillanatainak rögzítésére és megosztására – ezt várjuk el ma egy attraktív okostelefontól; természetesen amellett, hogy a pénztárcánkhoz is illeszkedjen.

A Redmi Note 12 Pro 5G nagyszerű fotózási élményt kínál, amelyet a hatalmas, nagyteljesítményű IMX766 érzékelő és az OIS tesz lehetővé. A kamerarendszerhez jár az ultraszéles látószögű és a makró kamera is, amelyek a rossz fényviszonyok között is látványos fotókkal örvendeztetik meg használóikat. A Redmi Note 12 Pro 5G le fogja nyűgözni a felhasználóit a nagy megvilágítású, élénk színeket produkáló, Dolby Vision® és Dolby Atmos® támogatással rendelkező 120 Hz-es Flow AMOLED kijelzővel. A készülék kerete a rugalmas P-OLED panel használatának köszönhetően kifejezetten vékony, így a telefon kimagasló minőségű és lenyűgöző vizuális élményt kínál. A készülékhez tartozékként jár egy 67 wattos gyorstöltő. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, amely hosszú, bőven egy napon túli üzemidőt biztosít még intenzív használat mellett is. A folyamatos és megbízható 5G teljesítményről a MediaTek Dimensity 1080 nagyteljesítményű chipkészlet gondoskodik.

A Redmi Note 12 többet nyújt, mint amit az adott árkategóriában elvárnánk: kimagasló teljesítményt és továbbfejlesztett felhasználói élményt biztosít. A felhasználók lenyűgöző képminőséget és színhűséget kapnak a 120 Hz-es AMOLED kijelzőn megjelenő képeket nézegetve. A teljesítményért a Snapdragon 685 Mobile Platform felel, amelynek köszönhetően a készülék szélsebesen és akadozásmentesen működik, és a hatékony energiafelhasználás révén egyszerre több feladat futtatásával is könnyen megbirkózik. A Redmi Note 12 készülék 33 W-os gyorstöltést és hosszú üzemidőt biztosító, 5000 mAh-es akkumulátort kapott.

A MediaTek Helio G85 processzorral felszerelt Redmi 12C akár 6+5GB bővített RAM-ot és 1 TB-os tárhelybővítést kínál, ezzel lehetővé téve a zökkenőmentes napi használatot, az alkalmazások gyorsabb elindítását, valamint nagy mennyiségű adat tárolását. A készülék 5000 mAh-s akkumulátora egész napra elegendő energiát biztosít, a modern ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően pedig a felhasználók közvetlenül a kijelzőre helyezett ujjukkal oldhatják fel telefonjukat, és már használhatják is alkalmazásaikat, vagy hitelesíthetik mobilfizetésüket. A Redmi 12C 50 MP-es főkamerájának jóvoltából még nagyobb részletgazdagsággal képes rögzíteni a pillanatokat, míg az erőteljes HDR-nek és az éjszakai módnak köszönhetően tisztább éjszakai városi képek készíthetők akár kihívásokkal teli körülmények között is. A készülék egy 5 MP-es előlapi kamerával is rendelkezik.

Xiaomi okoseszközök az okos mindennapokhoz

A Xiaomit továbbra is elsősorban innovatív okostelefonok gyártójaként ismerik, és kijelenthető, hogy immár az okoseszközök teljes szegmensében is méltó helyet foglal el a gyártók élmezőnyében. A felhasználók a mindennapok valamennyi pillanatában támaszkodhatnak a Xiaomi digitális megoldásaira, legyen szó szabadidős tevékenységeikről, vagy éppen az otthonukban eltöltött időről.

Az elektromos rollerek elsöprő lendülettel alakítják át és teszik fenntarthatóvá a közlekedést, az Electric Scooter 3 Lite nem véletlenül tartozik a kategória legnépszerűbb képviselői közé. Alumínium ötvözetből készült test, stílusos dizájn, letisztult kormány merész színvilág jellemzi amely kimagasló műszaki tulajdonságokkal párosul: 25 km/óra maximális sebesség, 300 W névleges teljesítmény a hosszabb távú utazásokhoz, egyszerű összecsukhatóság 3 lépésben, 20 kilométeres hatótávolság, 3 féle szabadon állítható sebességfokozat – Gyalogos, Normál és Sport – a különböző haladási igények kielégítésére. Az Electric Scooter 3 Lite akár 14%-os emelkedőn is felmegy, és könnyedén megbirkózik a különböző útviszonyokkal. A vékonyabb váz ugyanolyan erős teljesítményt nyújt, de kisebb terheléssel a karosszériára, így a roller fokozott sebességet és mászóképességet biztosít a gyors, stabil és könnyű közlekedéshez. A kiváló minőségű lítium akkumulátor 36 szigorú teszten ment át, és teljesen feltöltve 20 km-es hatótávolsággal rendelkezik, ami bőven elegendő rövidebb utazásokhoz.

A zene mindenkié, de nem szükséges, hogy mindenki hallja, amit hallgatunk, és mi sem szeretnénk zenehallgatás közben másokra fülelni. A Redmi Buds 4 vezeték nélküli fülhallgató hibrid aktív zajszűrése közelebb hozza a felhasználót a zenéhez, hatékonyan elszigeteli a felesleges külső zajokat, miközben a kettős transzparens mód fenntartja a kapcsolatot a környezettel. A nagyméretű dinamikus meghajtóegységnek köszönhetően az énekhang erőteljesebb, az alsó frekvenciák teltebbek, a magas hangok pedig élénkebbek. A készülék akár 30 óra akkumulátor-üzemidőt biztosít (a tokkal együtt használva) és olyan képességekkel bír, mint a 3 ANC-szint opció és adaptív ANC mód, az MI-alapú zajcsökkentés, vagy a magas minőségű telefonhívások kezdeményezése egyetlen szó kihagyása nélkül. A MI hangalgoritmus pontosan megkülönbözteti az emberi hangot és a környezeti zajokat, így még zajos környezetben is lehetővé teszi a tiszta beszélgetéseket. Akár a szabadban, akár a buszon vagy a metrón, egyetlen érintéssel akár 35 dB zajszűrés érhető el.

Az aktív élet elengedhetetlen a teljesítőképesség és az egészség fenntartásához, Az okosórák pedig lehetővé teszik, ennek a több odafigyelést igénylő életmódnak a menedzselését. A Xiaomi Watch S1 Active vibrálóan színes és sokféleképpen testreszabható sportos stílust képvisel, és maximális kényelmet biztosít. Az 1,43"-os always on AMOLED kijelzőt hordozó, kiváló minőségű, fémből készült káva egyszerre könnyű és tartós. Az órához háromféle színben, cserélhető órakeret, valamint hatféle, élénk színű szíj is elérhető. A készülék összesen 117 fitnesz üzemmóddal – köztük 19 professzionális üzemmóddal – rendelkezik, és képes automatikusan felismerni az olyan edzésmódokat, mint a kültéri vagy beltéri futás és gyaloglás. A Strava és az Apple Health alkalmazásokkal kompatibilis Xiaomi Watch S1 Active az egészségtudatos felhasználóknak nyújt hasznos funkciókat, mint amilyen a vér oxigéntelítettségének (SpO₂) mérése, a menstruációs ciklus nyomonkövetése és a továbbfejlesztett alvásfigyelés.  A Xiaomi Watch S1 sorozat támogatja a Bluetooth hívásokat, a Mastercard NFC-n keresztüli fizetést, és az Amazon Alexa hangasszisztenst. Teljes feltöltéssel az akkumulátor akár 12 napig tartja működésben az eszközt átlagos használat mellett, de akkumulátorkímélő üzemmódban akár 24 napig is. A készülék mágnessel kapcsolódik a töltőjéhez.

Ha igazán tiszta otthont szeretnénk, a takarítást nem szívesen bízzuk másra – kivéve, ha biztosak vagyunk benne, hogy tökéletes munkát végez. A kiemelkedő Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 vizuális dinamikus navigációs rendszere gyorsan rögzíti a szoba szerkezetét és létrehozza a térképét. Hat oldalsó keféje gyűjti a port, a padlót kímélő precíziós vízpumpa segítségével végzi a felmosást és hanggal is vezérelhető. Különleges képessége az erőteljes szívóerő (2700Pa), 4 sebességes szívó üzemmód, az 550 ml-es, nagy kapacitású portartály, a továbbfejlesztett nyomás alatti felmosás, a frissített interaktív okosfunkciók sora és az akár 110 perces akkumulátor-üzemidő. Az okosporszívó erőssége az alapjaitól megújult új kefekonfiguráció: a teljes lefedettségű hatszögletes oldalkefékkel együtt a szupersűrű, 0,1mm-es szálas főkefe mélyen kitakarít a sarkokban is, és eltakarítja a port a padlódeszkák közötti résekből is.

Az április 3-16-ig tartó Mi Fan Festival promóciós programjában a MediaMarkt, az Emag, a Xiaomishop.hu, a Xiaomi Store Arena, a Mi-home.hu, az Alza üzletei vesznek részt. A fesztiválhoz kapcsolódó ajánlatok keretein belül jelzett időszakban a Redmi Note 12 sorozat egyes készülékei vásárlása esetén kedvezményes utalvány jár a promócióban résztvevő partnereknél, amelyeket a következő vásárlás alkalmával lehet felhasználni: a Redmi Note 12 Pro 5G vásárlói 10 000 forintos, a Redmi Note 12 telefon vásárlói 7000 forintos, a Redmi 12C vásárlói pedig 5000 forintos vásárlási utalványban részesülnek.

A Xiaomi Fan Festival promóció az Euronics esetében április 6-19 között lesz elérhető. Az üzetláncnál vásárolt Redmi Note 12 sorozat egyes készülékei – Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12, Redmi Note 12C – vásárlása esetén a vásárlók egy ráadás Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock terméket kapnak.

A promóció részleteiről további információ a Xiaomi Fan Festival 2023 oldalon olvasható.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Xiaomi. 

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés