Rozsomák adamantium karmai is bekerültek a hidraulikus prés alá
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Láttunk már jó néhány videót a Hydralic Press Youtube-csatornán, de megkockáztatnánk, hogy ez a mostani sikeredett a legkülönlegesebbre. Ugyanis bár baromi jó nézni, amint teljesen random dolgokat lapít szét a finn Lauri Vuohensilta a hidraulikus présével, egy idő után már a mutatvány varázsa is kezd laposodni, és nem csak a prés alá került tárgyak.

Bár kétségtelen, hogy a csatorna sikere továbbra is töretlen, és még mindig rengetegen kíváncsiak Lauri Vuohensilta alkotásaira, amelyek dühkezelési terápiának se lennének utolsók. De a lényeg, hogy a 20th Century Fox lehetőséget látott a csatornában, és úgy döntött, beszáll a buliba, hogy kicsit megdobja a március 3-án moziba kerülő Logan szekerét.

Egyszóval a csatorna rendhagyó videóján azt figyelhetjük árgus szemekkel, amint adamantium golyót, majd adamantium karmokat helyeznek a prés alá. Bizony. És bár jól tudjuk, hogy az elpusztíthatatlan fém csupán a Marvel-univerzumban létezik, ez attól még közel nem jelenti azt, hogy ne lettünk volna iszonyúan kíváncsiak a végeredményre, főleg azután, hogy a prés egyszer már elbánt egy elpusztíthatatlannak vélt tárggyal.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.