Néhány nap múlva kegyetlenül kivesézzük a Samsung új csudatelefonját, a hajlított kijelzős Galaxy S6 Edge-et, de addig is kedvcsinálónak jöjjön egy videó, amit a telefon gyorsított felvétel funkciójával hoztunk össze.

Kis kiegészítés a történtekhez: bár a Samsung kamerája akár 3840x2160 képpontos UHD mozgóképet is tud rögzíteni, gyorsított felvételnél meg kell elégednünk valamivel kevesebbel, de a 720p-s felbontás szerintünk még éppen vállalható kompromisszum.

Amit érdemes észrevenni, hogy a gép képstabilizátora egészen brutális: 32-szeres gyorsításnál normál esetben még a sétálásból fakadó apró remegések is élvezhetetlenné tudják tenni a felvételt, ehhez képest a próbavideó még úgy is egészen értékelhetőre sikerült, hogy a videózás alatt az időjárás éppen 80 km/h-s széllökésekkel próbálta elfújni a seggünk alól Budapestet, ami például a Dunáról készült felvételnél nagyon szépen látszik is.

Ha ezek után még mindig kételkedsz a kamera képességeiben, akkor nesze, itt egy állókép is, amin utólag semmit sem módosítottunk, így jött ki a Galaxy S6-ból (amúgy a videó nyitóképét is a telefonnal fotóztuk).

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés