A Galaxy S7 Edge eddig is az idei év legmenőbb telefonja volt, de az Injustice Edition névre keresztelt kiadással sikerült olyan magasra tenni a lécet, hogy szinte szédülünk.

A koreai cég rajongása a szuperhősök iránt nem új keletű, tavaly például egy exkluzív vasemberes Galaxy S6-tal örvendeztették meg a rajongókat. Úgy tűnik, hogy azóta átpártoltak a DC-hez, amit az új telefont elnézve egy kicsit sem bánunk.

A Samsung ugyanis nem állt meg ott, hogy a telefonra rányomtatták a denevérember aranyszínű logóját, de a Home-gombot, a kamerát és a szenzorokat is arany szegéllyel keretezték, aminek köszönhetően a telefon nem csak a képregényrajongóknak jön be majd nagyon, hanem bárkinek, aki egy kicsit is nyitott a szép dolgokra. A telefon emellett egy egyedi feloldó képernyőt és hátlapot is kapott, erősítve a batmanes fílinget.

Hogy teljes legyen az öröm, a csomagban emellett találunk egy Samsung Gear VR virtuális valóság-szemüveget és egy aranyszínű batarangot is, ami tulajdonképpen (a képergényrajngók ezért most lehet meg fognak folytani) Batman denevéralakú dobócsillaga.

A limitált kiadás júniustól lesz elérhető a "kiválasztott piacokon", vagyis többek között Koreában, Szingapúrban és Oroszországban, de talán azért reménykedhetünk benne, hogy jut néhány az USA-ba és Európába is. Az áráról egyelőre nem tettek említést, de ez egy gyűjtőnek nyilván úgyis mellékes apróságnak számít.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában