És a Freestyle nem csak filmezésre alkalmas, igazi multifunkciós eszköz.

A Samsung hordozható projektora, a Freestyle bárhol és bármiből képes kivetőt csinálni, ugyanis szinte bármilyen felületre tiszta és éles képet vetít 100 colos méretben, vagyis akár egy 254 cm-es tévét is helyettesíthet.

A hordozható projektor különböző környezetben felállítható, amelyeket azonnal vetítőteremmé változtat

A hagyományos, nagyobb méretű projektorokhoz képest a Freestyle kialakítása akár 180 fokos elforgatást is lehetővé tesz, így a kiváló minőségű képek a szoba bármelyik falára, vagy akár a plafonra is vetíthetők, különálló vászon nélkül.

A projektor egyedi technológiájának köszönhetően automatikus képbeállítással és szintezéssel rendelkezik. Ezek lehetővé teszik, hogy a készülék a vetítési felület és -szög alapján beállítsa a kép arányait és a megfelelő formában jelenítse meg a tartalmat.

A (10,16 x 9,4 x 14,73 centis) készülék mindössze 830 grammot nyom  azaz tényleg könnyen hordozható, de nem csak  projektorként funkcionál, ugyanis

  • okoshangszóróként (két passzív membrános hangszórója erőteljes, torzításmentes hangzást és mély basszust tesz lehetővé, a 360 fokos térhangzással pedig egyedülálló házimoziélményben lehet részünk)

és

  • hangulatvilágításként is használható (elemzi a zenét és az alapján vetít a falra/padlóra/bármire vizuális effektusokat és különböző fényeket).

A Freestyle hordozható projektor a Samsung Smart TV-ken elérhető okos funkciókkal érkezik, mint a beépített streaming szolgáltatások, valamint a képernyőtükrözési és a kivetítési funkciók, amelyek Android és iOS mobileszközökkel is kompatibilisek.

A Samsung nem tagadja, hogy ezzel az okossággal elsősorban a fiatalabb generáció tagjait célozza meg, akik ezzel a kis okossággal szinte bárhová magukkal vihetik a kedvenc filmes tartalmaikat és zenéiket – Magyarországon pedig várhatóan február 14-től lesz elérhető.

(Forrás, fotó: Samsung)

Ez is érdekelhet:

(Okos)kertet csinál az otthonodból az LG legújabb okossága

Egész évben saját magadnak termesztheted a zöldségeket.

Hamarosan teljesen eltűnhetnek a SIM-tálcák az iPhone-okról

A végén tényleg semmi ki- és bemenet nem lesz rajtuk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

A lézerfizika kiemelkedő eredményeinek állítottak emléket Szegeden

Eltitkolta a pilóta a depresszióját, szándékosan vezette hegynek a repülőgépet, 150 ember halt meg 2015-ben

További cikkeink a témában