Nem kell többé elvonulnod a világ elől, hogy tökéletes élmény legyen a zenehallgatás, elég csak feltenni a Sennheiser legújabb fejhallgatóját. A HD 620S-sel bárhol zavartalanul elmerülhetsz a kedvenc zenéid részleteiben.

Még be sem kapcsoltad a zenét, amikor feltetted a fejedre a Sennheiser új fejhallgatóját, már akkor tudod, hogy ez egy egészen más élmény lesz. A nagy, puha fülpárnáival úgy rásimul a fejedre, hogy már azzal kizárja a környezet zajának jelentős részét, pedig ezúttal nem egy aktív zajkioltó fejhallgatóról beszélünk. A HD 620S-ben ugyanis minden részlet azt a célt szolgálja, hogy semmi se terelje el a figyelmed a zene élményéről.

Jövőre lesz nyolcvan éve, hogy megalapították a német Sennheisert, amelynek nevéről a prémium hifieszközök juthatnak eszedbe, és a legújabb fejhallgatójuk még a legigényesebb audiofil elvárásokat is teljesíti.

Stílusos dizájnja egészen visszafogott, kellemes tapintású anyagokkal, puha burkolatokkal és rozsdamentes acélból készült szerkezettel.

Már azzal is minőségi hatást kelt, amikor a fejedre állítod a pántját, olyan finoman kattannak rajta a fokozatok.

A Sennheisernek ezt a típusát a minél jobb minőségű zenehallgatás rajongóinak szánták,

ezért a vezeték nélküli kapcsolat szóba sem jöhetett. A fejhallgatóhoz 2,5 milliméteres aljzattal csatlakozik a kábel, aminek a végét 3,5 milliméteres csatlakozóval kapcsolhatod a hifidhez, de akár a telefonodhoz, laptopodhoz is, ha van rajta ilyen kimenet. Sőt, a felcsavarható 6,3 milliméteres adapterrel a profi hifirendszereken is hallgathatod vele a számokat.

A fejedre téve nemcsak az tűnik fel, hogy mennyire kizárja a külvilágot, hanem az is, hogy milyen kényelmes a Sennheiser HD 620S.

A fülpárnák műbőrből készültek, de ezt csak akkor tudod meg, ha elolvasod a leírását, annyira puha, bőrszerű anyagból vannak. Kellemes párnázást kapott a fejpánt is, ami határozottan, de egyáltalán nem szorosan simul a fejedre, és a fülpárnája még szellőzik is, ezzel a fejhallgatót egész nap hordhatod, nem fogod kényelmetlennek érezni.

A HD 620S a Sennheiser kínálatában lévő fejhallgatók, az elismert HD 600 és 500 modellcsalád legjobb tulajdonságait egyesíti magában. A 600-as sorozat már régóta a természetes hangzás mércéjének számít, míg a zárt hátú 500-as sorozat olyan hangzásvilágot kínál, amivel igazán elmerülhetsz a zenében.

A két sorozat tulajdonságait kombinálva a HD 620S ott is kiemelkedik, ahol a zárt hátú fejhallgatók már küszködnek, megőrizve a részletgazdag, egyenletes hangzást.

A letisztult stílusú, minőségi burkolatok alatt a Sennheiser legjobb hardverét találhatod, 42 milliméteres szögletes hangszórókkal, 38 milliméteres membránnal és ultrakönnyű, 150 ohmos alumínium hangtekerccsel. A HD 620S-ben ez a kombináció a sztereóhangzást egészen széles panorámává változtatja, mintha csak egy stúdióban hallgatnád a kedvenc zenédet, vagy éppen ott élveznéd a koncertet, ahol a lehető legjobban szólnak a hangok.

Ha kisebb kategóriás fejhallgatóról váltasz, akkor egészen biztosan le leszel nyűgözve attól a természetes, részletgazdag hangzástól, amit a Sennheiser ad, és ha hasonló kategóriájú, de nyitott hátú fejhallgatódat cseréled a zárt hátú HD 620S-re, akkor is elbűvöl majd a zavartalan zenehallgatás élménye,

mi legalábbis újra meg akartuk hallgatni rajta az összes kedvenc zenénket, hogy újabb és újabb részleteket fedezzünk fel bennük.

A Sennheiser neve egyet jelent a minőséggel, és a HD 620S által kínált hangzást egészen sokáig élvezheted majd, hiszen nemcsak a dizájnja időtlen, hanem a technikája is, hosszú éveken át változatlanul hifiszinten biztosítja a zenehallgatást. Mostantól nem kell majd megfelelő helyet keresned ahhoz, hogy kettesben maradj a kedvenc számaiddal, ezzel a fejhallgatóval bárhol elmerülhetsz a saját világodban.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt az Audio Partner.

Ez is érdekelhet:

A hang, ahogy korábban nem hallhatta senki – 75 éves a Sennheiser

Az 1945-ben alapított Sennheiser története egy istállóból átépített farmházban kezdődött a Hannover melletti Wedemarkban.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés