Most érettségizel? Vagy éppen befejezted a gimit? Akkor jó neked, mert Európa legnagyobb szoftvercége, a SAP megcsinálja az életedet, és neked ehhez csak annyit kell tenned, hogy jelentkezel.

A visszautasíthatatlan ajánlat a következő:

  • Három évre a németországi Mannheimbe költözhetsz.
  • Ami mellé a SAP-tól kapsz egy ösztöndíjat is (minimum 950 eurót havonta), valamint laptopot és minden mást, ami a zavartalan tanuláshoz kell.
  • A világ egyik legismertebb duális képző intézményében tanulhatsz, és három év múlva lesz egy elismert, IT-s diplomád.
  • Ezen kívül pedig szakmai tapasztalatot szerzel a világ legnagyobb üzleti szoftvercégének központjában.
  • És még németül is folyékonyan megtanulsz.

Ha ez szerinted elég jól hangzik, akkor egyet kell, hogy értsünk, mire hazajössz Németországból nem lesz olyan szoftvercég, ami ne kapkodna utánad két kézzel. A SAP olyan idén érettségiző, vagy 2013-ban, 2014-ben végző, de az egyetemet még el nem kezdő jelentkezőket vár, akiknek a tanulmányi átlaga az utolsó két lezárt félévben elérte a 4,0-ás átlagot, ezen kívül jól beszélnek angolul, és mivel a képzés második fele már németül fog zajlani a Duale Hochschule Baden- Württenberg Mannheim intézményben, ezért nem árt, ha németül is beszélsz valamennyire.

Hogyan jelentkezhetsz?

Ha szeretnél jelentkezni a programba (naná, hogy szeretnél), akkor azt Nagy Dianánál tudod megtenni a [email protected] címen, április 29-én éjfélig, a következő feltételekkel:

"A jelentkezésednek tartalmaznia kell az önéletrajzodat, hogy miért szeretnél részt venni a programban, és írjál arról is, hogy mit jelent számodra, milyen szerepet tölt be az életedben az infokommunikáció, milyen karriercélod van. A jelentkezésed szövege ne haladja meg a maximum két A/4 oldal terjedelemét, word formátumban, angolul (az önéletrajzodat is angolul küldd,ne felejtsd el jelezni a két utolsó lezárt periódus érdemjegyeinek átlagát)."

Bővebb információ itt.

A nyerteseket legkésőbb 2015. július 6-ig értesítik, a képzés pedig ősszel indul Németországban. Hajrá!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés