Tetoválni mondhatni menő dolog. Van, aki az idegen ábécével felvarrt idézetekre esküszik, más a minimalista, konfiguratív mintákra, a bevállalósabbaknak a börtöntetkók vagy a kurvarratok a védjegyei, egyesek pedig megelégszenek némi hennával vagy tetkós matricával.

De milyen lehet vajon állati húsba tetoválni, olyanba, amit mondjuk utána el is fogyasztunk? A The King of Random csatorna legutóbbi epizódjában erre keresték a választ, és nem is lennénk meglepődve azon, ha ez a módszertan a gasztrokulináris világ részévé válna, ahogyan mondjuk a molekuláris gasztronómia.

Ez is érdekelhet:

Tényleg kóser marad a földre ejtett étel, ha öt másodpercen belül felkapjuk?

The King of Random csatornán most ennek jártak utána.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lettem villanyborotva-hívő – Braun S9 Pro+-teszt

Így lettem villanyborotva-hívő – Braun S9 Pro+-teszt

Téli bőrápolás férfiaknak: miért van rá most jobban szükséged, mint valaha?

További cikkeink a témában