Mit viszel magaddal a nyaralásra? Csak egy zoknit meg szandált? Oké, értjük, hogy szereted a kihívásokat, de azért mutatunk néhány cuccot, amit szerintünk még érdemes lenne bedobálnod a bőröndödbe a csajmágnes mellé.

A világ legkisebb vasalója

Mivel mi, férfiak nem tudunk pakolni, így teljesen fölösleges indulás előtt azzal vacakolnod, hogy kivasald a ruháidat: mire odaérsz, úgyis mindegyik gyűrött lesz. Bár az elfogadható gyűröttségi szint kultúránként és öltözködési stílus szerint változó (egy közepesen gyűrött Armani ing Londonban szívás, egy közepesen gyűrött póló Laoszban még simán belefér), ha egy harmadik világbeli országban a helyiek elkezdenek pénzt nyomkodni a kezedbe, az megbízható indikátora annak, hogy ideje lesz kivasalni a ruháidat.

További infó itt.

John's phone

Alapszabály, hogy nyaralás alatt nem csekkolunk e-mailt, nem dobunk sms-t, és nem "jó, majd ránézünk", hanem mindenki hagyjon békén az ilyesmivel, amíg vissza nem jövünk. A kaputelefonra hasonlító John's phone-nal ez a probléma megoldva, hiszen a hetven dolláros telót telefonáláson kívül gyakorlatilag semmi másra nem tudod használni, és még attól az idegeskedéstől is megkíméled magad, hogy az iPhone elveszik/eltörik, miközben hegyet mászol Burmában.

További infó itt.

Mycestro egér

Szóval ülsz a repülőn a laptoppal az öledben, és már éppen nyúlnál a touchpad felé, amikor a melletted ülő csinos nő: "ugye most csak viccelsz?" Hát persze, hogy viccelsz, éppen ezt szeretik benned a nők, majd lazán előkapod az ujjadra húzható Mycestro egeret, amellyel kényelmesen, gesztusirányítással és apró ujjmozdulatokkal irányíthatod a kurzort. Mycestro egér: 150 dollár. Ultimate coolság: felbecsülhetetlen.

További infó itt.

Scio ételelemző

Vannak helyek, ahol jobb, ha tudod, mit eszel (és persze vannak olyanok is, ahol jobb, ha nem tudod), és itt most nem kizárólag a szerkesztőség melletti kifőzdére gondolunk. A Scio ételelemzővel biztosan nem kell azon gondolkodnod, hogy ez most kutya vagy patkány, ráadásul nem csak azt mondja meg, hogy mi megy le a gyomrodba, de gyógyszereket, növényeket, üzemanyag összetételét is képes analizálni, majd az adatokat átküldeni az okostelefonodra. 250 dollár, és jövő márciustól lesz elérhető.

További infó itt.

Sigmo tolmácsgép

Kerültél már olyan helyzetbe, hogy Barcelonában meg akartad kérdezni egy lánytól, hogy merre van a Sagrada Família és másnap reggel arra ébredtél, hogy beházasodtál egy katalán famíliába? Nem? Jó neked. Ha az ilyen kellemetlen szituációkat a jövőben is el akarod kerülni, és mondjuk nem vagy hat nyelven folyékonyan beszélő rakétamérnök, akkor a következő utazás előtt érdemes beszerezned egy Sigmót, amely ötven dollárért fordít neked bármilyen nyelvről angolra.

További infó itt.

Hordozható mikrohullámú sütő

Hogy a táskából előrántott mikrohullámú sütő laza vagy ciki, az a zokniszandálhoz hasonlóan csak azon múlik, hogyan tudod ezt a jelenséget prezentálni mások felé. A kulcsszó a karizma. Mivel a Párizs-London járaton a jól bevált öngyújtó+babkonzerv módszerrel már igazi kihívás fenntartani a james bondos imidzsedet, ezért ha meleg ételre vágysz, mindenképpen érdemes elgondolkodnod a hordozható mikrón.

További infó itt.

Airtype billentyűzet

Fekete öves titkárnő vagy, aki becsukott szemmel is tud gépelni? Akkor mutatjuk a léggitározás hivatalnokoknak kifejlesztett megfelelőjét, vagyis az Airtype-ot, amivel bárhol és bármikor nekiállhatsz legépelni a kedvenc nyomtatványodat. A különbség csak annyi, hogy amíg a léggitározás közben egy rosszul "lefogott" barrétól nem csesződik el a Paradise City, itt tényleg pro szinten kell értened a klaviatúrához, hogy a végeredmény ne egy dadaista szabadvers legyen.

További infó itt.

SteriPEN víztisztító

Attól függően, hogy hova utazol, a helyi csapvíz szlopálásával elég sokat kockáztathatsz, a skála nagyjából a durva hasmenéstől a koporsóig terjed. Nem állítjuk, hogy az életünket rábíznánk a 47,47 dolláros SteriPENre, de állítólag ugyanazzal az ultraviolás technológiával tisztítja a vizet, amivel a palackozott vizet szokták, így ártani nem árthat.

További infó itt.

Mini projektor

Az életben két dolog biztos: a halál és a busz- és légitársaságok pocsék ízlése a filmek terén. Ha nem akarod megkockáztatni, hogy a felejthetetlen nyaralásod egy Adam Sandler-összessel kezdődjön, akkor mindenképpen érdemes rákészülni az útra ezzel a 299 dolláros mini projektorral.

További infó itt.

Elektromos eszközöket töltő utazótáska

Teljesen mindegy, mennyire töltötted fel a telefont/laptopot/fényképezőgépet/elektromos fogkefét az utazás előtt, amint elhagyod az országot, a töltöttségi szintjük automatikusan 10%-ra esik. Erre a jelenségre nyújt megoldást az I got the power utazótáska, amely a császkálás közben felgyülemlő kinetikus energiát egy akkumulátorban gyűjti össze, hogy később arról tölthesd fel az eszközeidet, így a notórius eltévedők végre visszakapnak valamit az élettől.

További infó itt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés