Most kaptunk egy tippet egy baromi hasznos alkalmazásról, ami azokat a boltokat gyűjti össze, amelyek vasárnap is makacsul nyitva tartanak, és mivel az iTunes-ból és a Google Playből szerencsére vasárnap is lehet alkalmazásokat letölteni, ezért mutatjuk is, hogy mink van.

A Vasárnapp alkalmazás térképen mutatja nekünk, hogy hol vannak a településünkön vasárnap is nyitva tartó boltok, amelyeket a középső gombra kattintva földrajzi távolság szerint is kilistáz nekünk. Az alkalmazás iOS-re és Androidra is letölthető, így akár út közben is tudod csekkolni, hogy hol van a legközelebbi vasárnap is nyitva tartó bolt.

Az adatbázis folyamatosan bővül, és jelenleg már egészen sok bolt látszik a térképen, de mivel önbevalláson alapul, a sikere alapvetően a boltosokon múlik, akik a Vasárnapp weboldalán tudják regisztrálni az üzletük nyitva tartását. Tehát ha van olyan ismerősöd, aki érintett, mindenképpen szólj neki a Vasárnappról, mert ő is jól jár, meg mi is.

Az applikáció egyébként a bubi-pontokat (tudod, bérbicikli) és közelben levő ATM-eket is gyűjti, így nem kell feltétlenül rendszerellenes vasárnapi vásárlónak lenned ahhoz, hogy hasznos legyen a számodra.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés