Pedig elsőre jó ötletnek tűnt a Good Morning Britain műsorvezetőjét megismertetni a virtuális valósággal. Mármint amennyire jó ötlet lehet, hogy több millió ember látja, amint önkívületi állapotban sikoltozol, miközben kézzel-lábbal próbálsz kapaszkodni egy tepsibe.

Richard Arnold azt próbálhatta ki az ITV reggeli műsorában, milyen érzés lehet lecsúszni London legmagasabb épületéről, a Shardról, aminek életű szimulálásához egy külön erre a célra fejlesztett kis billegő tepsibe ültették a műsorvezetőt, a fején egy HTC Vive VR-szemüveggel.

Nos, a bemutató elég hatásosra sikeredett, a reggeli műsor egymillió nézőjének Richard eszelős röhüvöltését hallva (ez ugyebár a röhögés és az üvöltés szétválaszthatatlan kombinációja) valószínűleg kétsége sem maradt afelől, hogy a virtuális valóság valóban egy egészen újszerű élménnyel ajándékozza meg az embert.

A legnagyobb dicséret amúgy a stúdióban ülő műsorvezetőket illeti, akik ahelyett, hogy a földön fetrengve röhögték volna hülyére magukat, példás angol hidegvérrel kommentálták kollégájuk vergődését, olyan szánakozó megjegyzésekkel fűszerezve az előadást, mint hogy "Oh, Richard, mit tettünk veled?"

És ezt olvastad már?
És te kitalálod, hogy melyik volt a legnépszerűbb emoji 2021-ben?