Lélegzetelállító munkakörnyezet? Létezik! – A Google új tel-avivi irodái
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Google elképzelése, miszerint nagyfokú szabadságot biztosít dolgozóinak, óriási sikernek bizonyult. A külső szemlélő számára kissé homályos, hogy ez hogy néz ki a gyakorlatban, azonban most egy lépéssel közelebb kerülünk hozzá.

Ha az ember egy irodára gondol, jellegtelenbarna íróasztalokon tornyosodó papírhalmok/sorakozó monitorok, ráncos homlokok és kiült forgószékek jutnak eszébe. Az amerikai multinacionális cég legújabb, tel-avivi irodájára nézve az előbb említett dolgok jelentésüket vesztik. A lélegzetelállító kifejezés a tíz százalékát sem fedi le annak, amit a látvány kivált, hiszen mit is lehetne írni a falra felkúszó hajópadlóról, a belső terekbe költözött fákról és kúszónövényekről, vagy a dekorelemként használt talicskáról? Az indusztriális, a klasszikus és a modern minimalizmus stílusjegyeinek elegye figyelhető meg ezeken az álomszerű belső tereken.

A nemrég használatba vett Campus Tel Aviv irodaház nyolcemeletes, van benne konditerem, három étterem, rengeteg privát szoba és pihenőtér. Az irodaszinteket javarészt úgy alakították ki, hogy a kommunikáció útjába még véletlenül se álljanak, de a tárgyalótermeket és az egyszemélyes irodákat sem felejtették ki. Lenyűgöző!

(Forrás: Highsnob)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.