Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, mégis igazak lehetnek azok a pletykák, miszerint a következő iPhone már hajlított kijelzővel érkezik, legalább is, ha a Twitteren terjedő nem túl jó minőségű fotók tényleg az Apple következő telefonjának makettjét ábrázolják.

Hogy csak makettről van szó, az leginkább két dolgot jelent: 1. a végleges telefon ettől még nagyjából bármiben különbözhet 2. kivéve a kijelzőben. Mi legalább is semmilyen logikus érvet nem találtunk rá, miért makkettezné az Apple hajlított kijelzővel az iPhone-t, ha a végleges verzió lapos kijelzős lesz.

A képek alátámasztják azt a teóriát is, hogy a következő iPhone nagyobb kijelzővel érkezik, ugyanakkor legalább ugyanennyi kérdést is felvetnek. Mi lesz például a sokat emlegetett iPhone Airrel? Az egyetlen logikus válasz (mármint azon kívül persze, hogy a képek egyszerű hamisítványok), hogy a következő iPhone tényleg két iPhone lesz, a fotókon pedig a kisebbik telefont látjuk, amely mellett érkezik majd egy szupervékony csúcsmodell is.

A képek hitelességét erősíti, hogy az a Sonny Dickson posztolta őket, aki korábban az iPhone 5c eljövetelét is idejekorán megszellőztette, de hogy most is igaza lesz-e, az már lehet, hogy csak jövőre fog kiderülni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.