Az Inkas páncélozott csapatszállítójához az ülésfűtés vagy a dísztárcsa helyett olyan extrák rendelhetők, mint a tetőre szerelhető géppuskatorony. Apokalipszis skippelve.

A Huron névre keresztelt cukiság páncélzata nagyjából mindent megfog, amivel egy átlagos kokainbáró/maffiavezér/véreskezű diktátor és csatlósai tüzet nyithatnak rád, a padlólemez pedig különleges erősítést kapott, amelynek köszönhetően a kézigránátok és gyalogsági aknák legfeljebb csak ingyen padlófűtést biztosítanak a kocsiban utazóknak.

A Huron tetején az opcionálisan rendelhető géppuskatorony mellett egy komplett megfigyelőállomás is helyet kapott szenzorokkal és forgatható kamerával, amelynek segítségével kényelmesen hátradőlve szemlélheted, amint ellenségeid a lehetetlenre vállalkozva megpróbálják elpusztítani a járművedet.

A méretéhez képest meglepően könnyű csapatszállító a gyártó szerint zajtalan és kényelmes utazást biztosít, és bár arról nem esett szó, hogy út közben ingyen frissítőt is felszolgálnak-e, de ha a kolumbiai rendőrség speciális alakulatának így is megfelelt, akkor olyan rossz nem lehet.

(Fotó: Inkas)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon