Nyolc elképesztő cucc, ami nem hiányozhat egy igazi gémer lakásából

Lara Croft a nőideálod, naponta tíz Red Bullt iszol, és az van a tarkódra tetoválva, hogy "a mentés a punciknak való"? Akkor, apám, te igazi gémer vagy, ebben az esetben pedig van néhány dolog, amit ideje lenne beszerezned otthonra. Mutatjuk is.

Bladepad kontroller iPhone-hoz

Hát akkor viszlát, PS Vita! Miért, fiam, tán felém dől a fa? Nem, csak feltalálták a Bladepadot. Az iPhone-hoz Bluetooth-szal csatlakoztatható kontroller nagyjából az utolsó érvet söpri le az asztalról, hogy miért érdemes iPhone helyett kézikonzolt venni, és elvileg idén már rendelhető is lesz.

Több infó

Emperor LX munkaállomás

Ha Tony Montana úgy határozott volna, hogy kokainbáró helyett inkább profi Conter-Strike-játékos lesz, akkor egy ilyen székben ülve üvöltözte volna a mikrofonba, hogy "say hello to my little friend". Az Emperor LX a munkaállomások császára, amely öt monitorral és Bose-hangrendszerrel szolgálja a játékosok kényelmét  21 500 dollárért.

Több infó

Playseat F1-szimulátor

Ha szeretnéd átérezni a Forma–1-es fílinget, de egy állami olajvállalatot sem sikerült meggyőznöd, hogy vásároljanak neked helyet egy Lotusban, akkor a Playseat szimulátora az ideális választás. Sebastian Vettel szerint az 1300 dolláros szimulátorban pont úgy ülnek a játékosok, mint egy valódi Red Bullban  reméljük, ezzel nem azt próbálta burkoltan jelezni, hogy 55 kilóra kell fogynod, hogy beleférj, de a szimulátor profizmusát elnézve még ez sem kizárt.

Több infó

Kézre húzható egér

Ugye, milyen zavaró, amikor kényelmesen hátradőlnél a fotelben, aztán előre kell nyúlnod az egérért, hogy legörgess? Na ez többé nem fordulhat elő veled, drága kiborg barátom, mert az ION Wireless Mouse-zal a saját kezed lesz az egér. Az egeret a szoba másik végéből is használhatod, ami ijesztgetős horrorjátékoknál különösen hasznos, a spandex borítás pedig enyhébb téli napokon még kesztyű helyett is megteszi.

Trimount

Nem tudjuk, hogy valaki kipróbálta-e már, hogy ha egyszerre vesz Xboxot, Playstationt és Wii-t, akkor tényleg vége lesz-e a világnak, de ha egyszer eszedbe jutna rápróbálni, akkor szükséged lesz egy olyan fali tartóra, amin jól megfér egymás mellett a Kinect, a Playstation Eye és a Wii mozgásérzékelője. A harminc dollár tényleg nem sok érte, főleg, hogy az általad okozott apokalipszis után a pénz már fabatkát sem fog érni.

Több infó

Pip-Boy 3000

Evezzünk kevésbé hasznos vizekre. A Pip-Boy 3000 a Falloutban a túlélés záloga volt, de a preapokaliptikus jóléti társadalomban gyakorlatilag semmi értelme, azonkívül, hogy a telefonodat egy nagy és nehéz, karra húzható tokban tarthatod. De érdekel ez egy igazi gémert? Persze, hogy nem. Boltban vásárolni nem nagyon lehet, de ha igazi túlélő vagy, akkor az instrukciók alapján összeszerelheted magadnak otthon.

Több infó

BMW-egér

A BMW leányvállalataként működő DesignworksUSA tervezett már metrókocsit és kávéfőzőt is, és ők felelősek a Thermaltake's Level 10 M egér kialakításáért is, amiről éppen csak a BMW-s versenycsíkok hiányoznak. Hogy az M6-osnál tapasztalható road presence hogyan nyilvánul meg egy egér esetében, azt nem pontosan tudjuk, de elképzelhető, hogy az ellenfeleid önként lelövik magukat, ha meglátják.

Több infó

PS3 arcade szett

Árkádgépes joystickok és fegyverek, 1800 wattos hangrendszer, Playstation Move, négy darab 3D-s szemüveg és egy 55 colos LED-es HD képernyő. A gémerek mennyországába 90 ezer dollár a belépő, de mivel összesen tizenöt darab készült belőle, ezért hozzájutni gyakorlatilag csak kihalásos alapon lehet.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon