Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A fogmosás kétségkívül fontos, de azért nincs az első húszban a legizgalmasabb dolgok listáján, úgyhogy célszerű minél rövidebb idő alatt minél alaposabban elvégezni. Az Oral-B elektromos csúcsfogkeféje ebben segít.

Valószínűleg nem tőlünk tudod meg, nem a fognyűvő manó okozza a fogszuvasodást, hanem a lepedék, de a megoldás ugyanaz, amit az óvodától kezdve sulykolnak belénk: alaposan kell fogat mosni. Kívül, belül, alul, fölül végigsikálod – hát ez bizony nem alapos. De te nagyon igyekszel? Az jó, de 48 ezer mozdulatot akkor sem tudsz két perc alatt produkálni egy sima fogkefével, ha súlyosan függsz valamitől, amihez már napok óta nem jutsz hozzá. Csak olyan hétszázat. Az Oral-B Triumph 5000 nevű elektromos fogkefe fejének rezgéseiből, pulzálásaiból és forgásaiból viszont kijön a 48 ezer. Durva szám, de nem kell aggódni, a nyelében lévő nyomásérzékelő figyel arra, nehogy a nagy igyekezetben a lepedék alatti hasznos részt is túlságosan piszkáld.

Ugye te sem gondolod, hogy egy mai csúcstechnikájú elektromos eszköznél ki lehet hagyni az okos, vezeték nélküli és 3D kifejezéséket? Nem is: az Oral-B csúcsfogkeféjének SmartGuide nevű vezeték nélküli rendszere a fogmosás idejét figyeli, és lehetővé teszi, hogy különböző funkciókat állítsunk be fogaink tisztítására a kétperces mindennapi fogmosástól a tudományosabb hangzású mélytisztításig. A csomagban különböző, cserélhető fogkefefejek vannak, amelyek háromdimenziós, akár kétszer alaposabb tisztítást végeznek olyan helyeken is, amelyeket esélyed sincs elérni a tévémaci-típusú manuál fogkefével.

Nyerd meg!

A fogorvosi díjakhoz képest a szett 43 ezer forint körüli ára egyáltalán nem vészes, de ha nem bánnál ebből úgy 43 ezer forintnyi kedvezményt, akkor válaszolj kérdésünkre, és nyerj egy Oral-B Triumph 5000-est!

Egy kétperces fogmosásnál mennyit rezeg-mozog a Triumph 5000?

A) 700-at
B) 4800-at
C) 48 000-et

A megfejtéseket egy Oral-B tárgyú e-mailben várjuk a jatek@player.hu címre május 3-a délig. (A nyereményt a P&G biztosítja.)

(x)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.