Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A PlayIT Show az a rendezvény, ahol jól megférnek egymás mellett a tankok és a sportautók, a videojátékos karakternek öltözött tizenéves lányok és a negyvenes éveiket taposó apukák, Joker és Pókember, Darth Vader és Luke Skywalker, na meg persze a Playstation 4 és az Xbox One. Őrült fazonokban és teches kütyükben jók vagyunk, és ha a SYMA csarnokban vasárnap megrendezett játékkiállítás nem is egy Los Angeles-i E3, de már közelít hozzá.

Közép-Kelet-Európa legnagyobb játékkiállítására tizenkétezren látogattak ki idén – köztük mi is, hogy egy exkluzív képgalériába sűrítsük bele a rendezvény sava-borsát. Ha lemaradtál róla, itt az ideje pótolni, ami kimaradt, ha pedig ott voltál velünk, akkor segítünk felidézni a szép emlékeket.

A rendezvény egyik legizgalmasabb eseménye természetesen a cosplay verseny volt, amelyről annyi képet lőttünk, hogy kénytelenek voltunk egy külön galériába pakolni őket.

Ha még nem volt elég a csajokból, kattints tovább a másik cikkünkre, amelyben kifejezetten a PlayIT legszebb hölgyeit gyűjtöttük egy gyönyörű csokorba.

(Fotó: Bobák Áron, Csaby Sándor)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.