Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy egyszerű papírlap, egy parányi elektromotor, egy propeller és egy okostelefon révén teljesen új aviatikai távlatok nyílhatnak meg előttünk.

Gyermekkorunkban vélhetően igen sokan álmodtunk olyan papírrepülőről, mely néhány métert követően nem zuhan le teljesen tehetetlenül. Az álomból most végre valóság lett.

A TailorToys játékgyártó cég az Amerikai Nemzetközi Játékkiállítást használta fel arra, hogy bemutassa legújabb fejlesztését, a PowerUp 3.0-át. Az újdonság egy kontroller modulból és egy miniatűr propellerből áll, ezt csak fel kell helyeznünk egy házilagosan összehajtogatott papírrepülőre.

A PowerUp 3.0 mintegy tízpercnyi repülési időt biztosít, ha pedig van egy Bluetooth 4.0 kompatibilis okostelefonunk, akkor a távirányítási lehetőség is adott. A szettet A4-es méretű papírlapokból hajtogatott repülőkhöz ajánlja a gyártó, melynek kínálatában egyébként remek papírrepülőgép template-ek, illetve elektromos hajtású papírcsónak szettek is fellelhetők.

Az elsősorban a tizenkét év feletti korosztálynak szánt, 49 dolláros (11 ezer forint) PowerUp 3.0 a TailorToys ígérete szerint idén augusztustól lesz kapható.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.