Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Franciaország nem játszott eddig jól, de továbbjutott, a kérdés csak az volt, hogy melyik ágra kerül. Meg, hogy megtalálja-e a csapatát a kapitány.

A francia szövetségi kapitány, Didier Deschamps megint megkeverte a lapokat, csak az a kérdés, hogy rotál, pihentet vagy fogalma sincs, melyik kezdő lenne az optimális. Nagyon nem mindegy.

FIFA World Cup 🏆 on Twitter

TEAM NEWS // #DENFRA Thoughts on the selection? #WorldCup

Hogy emiatt játszott ilyen kilátástalanul a francia csapat, vagy azért, mert a döntetlennel is csoportelső, azt nehéz eldönteni, mindenesetre ritka unalmas félidővel kezdődött a meccs. És nem lehetnek nyugodtak a francia drukkerek sem Deschamps sampaolizásától, mert a csapat eddig nem sokat mutatott. Máris pihenteti Llorist, Mbappét és Pogbát, közben meg ma épp a 4-2-3-1-et teszteli.

A dán kapitány is variált, de nem emiatt voltak harmatosak, itt azon múlott minden, mit akar a francia csapat, Dánia sokkal többre nem képes. Mivel egyik csapat sem akart semmit, Peru vezetése után meg végképp, már egy óra játék után úgy passzolgattak, hogy várták a hármas sípszót. Mi is.

A két európai ezzel besétált a legjobb tizenhatba, a franciák az első helyen, de fel kell pörögniük, mert ott már nem fér bele a csapatkeresés és a lötyögés. Pláne, hogy a horvát, nigériai, argentin, izlandi csoport kemény, mint a fagyott kutya lába.

C-csoport, 3. forduló

Dánia–Franciaország 0–0 (0–0)

(Fotó: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.