Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az argentinoknál nincs nagyobb ellensége az argentin válogatottnak.

Négy nappal a világbajnokság rajtja előtt sokkoló bomba robbant Argentínában:

A botrányt Gabriel Anello, a Radio Mitre újságírója robbantotta ki, ugyanő volt az, aki két éve megírta, hogy Ezequiel Lavezzi marihuánát szívott. Vagyis ő egészen biztosan az argentin válogatott legnagyobb ellenfele.

Most biztos forrásra hivatkozva írja, hogy Sampaoli a válogatott egyik edzőtáborában zaklatta a szövetség alkalmazásában álló szakácsnőt. Az AFA pedig egy zsák pénzt fizetett, hogy tartsa titokban a történteket, abban bízva, hogy a világbajnokság előtt nem robban az eset és nyugalomban készülhet a csapat. Nos, nem.

Anello amúgy mást is állít: a szakácsnő nem az egyetlen, Sampaoli az AFA egyik marketingesét is kóstolgatta, aki történetesen a San Lorenzo elnökének a lánya.

Argentínában persze most egyre többen indulatosak, és persze akadnak olyanok is, akik azt követelik Claudio Tapia AFA-elnöktől, hogy még a világbajnokság előtt váltsa le Sampaolit. A józanabbak szerint, amíg nincs bizonyíték, addig ez csak ármánykodás. Mindenesetre a brazilok, a németek meg a többiek boldogan tapsolnak.

Természetesen amennyiben igaz a vád, akkor feleljen érte, egy vébé sem ír felül egy zaklatást, de vagy azonnal kellene jelezni és lépni, vagy teljesen utánajárni és utána vádolni.

(Fotó: David Ramos/Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.