Ramos szerint a spanyoloknál olyan a hangulat, mintha temetésen lennének

Nincs könnyű helyzetben a spanyol válogatott, Sergio Ramos szerint azonban a történtek még egységesebbé kell tegyék őket.

A spanyol szövetség egy nappal a világbajnokság rajtja előtt kirúgta Julen Lopetegui szövetségi kapitányt, mert a szakember a szövetség tudtán kívül megegyezett a Real Madriddal. Nem sokkal később Fernando Hierro vette át Lopetegui helyét. A hangulat meg nyilván nem éppen a legoptimálisabb a torna egyik favoritjánál.

Mondta Ramos, aki kiemelte, hogy Lopetegui mennyire fontos volt számukra, de közben azt is hozzátette, hogy Spanyolország mindenek felett áll, és Fernando Hierro alkalmas az előtte álló feladatra.

Majd azzal folytatta, hogy most a Lopetegui-sztorit le kell zárják, semmi sem változtathatja meg őket, sőt, a történtek még egységesebbé teszik a válogatottat. És továbbra is azért vannak Oroszországban, hogy világbajnokok legyenek, tudják, hogy egy ország bízik bennük.

Spanyolország a világbajnokság első rangadóján az Európa-bajnok portugálok ellen kezd ma este nyolc órától, és a történtek ellenére nálunk továbbra is Ramosék a favoritok, rájuk fogadnánk.

(dailymail.co.uk)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon