Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nincs könnyű helyzetben a spanyol válogatott, Sergio Ramos szerint azonban a történtek még egységesebbé kell tegyék őket.

A spanyol szövetség egy nappal a világbajnokság rajtja előtt kirúgta Julen Lopetegui szövetségi kapitányt, mert a szakember a szövetség tudtán kívül megegyezett a Real Madriddal. Nem sokkal később Fernando Hierro vette át Lopetegui helyét. A hangulat meg nyilván nem éppen a legoptimálisabb a torna egyik favoritjánál.

Mondta Ramos, aki kiemelte, hogy Lopetegui mennyire fontos volt számukra, de közben azt is hozzátette, hogy Spanyolország mindenek felett áll, és Fernando Hierro alkalmas az előtte álló feladatra.

Majd azzal folytatta, hogy most a Lopetegui-sztorit le kell zárják, semmi sem változtathatja meg őket, sőt, a történtek még egységesebbé teszik a válogatottat. És továbbra is azért vannak Oroszországban, hogy világbajnokok legyenek, tudják, hogy egy ország bízik bennük.

Spanyolország a világbajnokság első rangadóján az Európa-bajnok portugálok ellen kezd ma este nyolc órától, és a történtek ellenére nálunk továbbra is Ramosék a favoritok, rájuk fogadnánk.

(dailymail.co.uk)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.