Bepillantás az őszi férfidivatba a Springfielddel

Eddig többnyire csak a tavaszi és a nyári szezonnal foglalkoztunk, de így a negyven fokban hűsítő gondolatokat hozhat egy őszi kollekció. A Springfield segítségével betekintünk az őszi férfidivatba!

Az outdoor kollekció archetipikus Springfield téma, olyan ruhákkal, melyek végigvezetnek az őszi napokon. A parkák és kötött pulóverek, pólók és kapucnis felsők új elképzelésben jelennek meg: a szezon trenjeihez igazodó színes nadrágokkal kombinálva, bordó, narancs, arany és bézs színekkel. A modern trendekre válaszol az architech kollekció, mely a struktúrára és anyagokra koncentrál, kevesebb figyelmet fordítva a ruhák díszítésére. Testszín, szürke, fekete, barna; kombinálva a kollekció kulcs árnyalatával, a dohány színnel. Az old tailor stílus a szabászat részleteit állítja a középpontba laza és könnyed stílusban. Gombok és fonatok, bőrborítás, kontrasztos varrás a legfontosabb visszatérő elemek. Csipetnyi brit beütéssel, lágy és természetes színekkel operáló csíkos pólók és mintás pulóverek jellemzik.

A thermal performance alsóruházat mindenkit kényelemben tart a leghidegebb téli napokon is, hisz a védelmet biztosító termo felület megtartja viselője saját mikroklímáját. Hosszú és rövid ujjú pólók, garbók az igazán hideg időre és egy igazi újdonság a jégeralsó is szerepel a kollekcióban. A különböző stílusú ruhák mellett az új eljárással készülő SPF farmerok is megérkeznek 2012 őszén, melyek környezetkímélő technológiával készülnek. A laza, innovatív és különleges Springfield kiegészítők szintén megjelennek a szezonban. Laptop, Ipod és Iphone kiegészítőket, funky jegyzetfüzeteket és remek fülhallgatókat is kaphatunk majd a SPF boltokban.

 

Ha megvizsgáltad és tetszett, akkor nézz körül a rovatunkban!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon