Nem semmi, megint miből készítettek kést a japánok

Láttunk már néhány igazán érdekes késféleséget a felkelő nap országából, de azt mi se gondoltuk volna, hogy még lesz, hová csavarni ezt a történetet.

Fából éles kést eszkábálni – ez ugye még valahogy elment. Bár őszintén bevalljuk, hogy amikor bejött a képbe a csoki és a tészta, mint lehetséges késalapanyag, ott már nagyot néztünk, de az alufóliát sehogy se láttuk jönni.

Azért ez se gyenge:

A világ legkeményebb ételéből egy éles kést is lehet faragni

A kacuobusi egy erjesztett, füstölt, szárított tonhalforgács, ami a japán konyha egyik jellegzetes étele, és amit a világ legkeményebb ételeként tartanak számon. Megmunkálása után például egy éles kést is lehet belőle készíteni.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon