Ha Rómába megyünk, már tudjuk, hová menjünk pizzázni

Egyszerűen gyönyörűek.

A Dining on a Dime (Kb. Fillérekért enni) stábja ment el Rómába, hogy feltérképezzék a helyi street food kultúrát, azon belül is a pizzát.

Róma egyik legjobb pizzeriájába-pékségébe jutottak el, a Forno Campo dei Fiori-ba, ahol a műsorvezető, Lucas bele is kóstolt a tutiba. Az 1970-ben nyitott üzlet több összeállításban is szerepel a legjobbak között, modjuk mi biztosan Boncihoz néztünk volna be inkább, de Róma hatalmas város, és nem nehéz jóféle pizzákba belefutni az Örök városban.

A társtulajdonos, Dino szerint a mortadellás és a prosciuttós pizza számít igazán helyi specialitásnak, pizzát pedig a nap bármelyik szakában lehet enni, mindig ugyanolyan finom (mit is mondhatna egy pékség tulajdonosa?).

Érdemes legalább az ötödik percig nézni a videót, mert fantasztikusan jól kinéző tészták kerülnek elő a sütőből, és érdekes a műsorvezető vallomása is: „Az itteni pizzák jobbak, mint az otthoni pizzák 99 százaléka”.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon