Az élet legnagyszerűbb pillanatai gyakran egy hajszálon múlnak. Vagy világraszóló szenzáció, vagy oltári égés lesz a kiélezett helyzetekből. A kapufáról ki vagy bepattan a lövés, "aaaaztaa", vagy "uuuh" lesz belőle.

A szerkesztőségen belül óriási népszerűségnek örvendenek a fail compilation videók. Nem kell magyarázni, imádjuk nézni, amikor idétlen emberek megpróbálják a lehetetlent, és nem sikerül nekik. Általában hetente 13–25 darab ilyen videót biztos hogy mindenki megnéz nálunk, mert garancia a jókedvre, és remek lehetőség kis szociális életet élni utána elektronikusan, amikor elküldözgetjük egymásnak cseten vagy e-mailben.

Ez a trash műfaj kedvesebbik megjelenése az online médiában, és mivel mi ilyen remek kárörvendő nemzet vagyunk, kevesen tudjuk, hogy vannak ám olyan összeállítások is, amiben az embereknek sikerülnek dolgok. Nem is kis manőverekről beszélünk, általában olyan próbálkozásokról, amik sikertelenség esetén a másik összeállításba kerülnek be. Én személy szerint ezeket jobban favorizálom, kicsit előremutatóbb. Két ilyen sorozatot is nagyon kedvelünk, ezek a People are awesome/amazing, illetve a win compilation összeállítások.

Ezekből is akad egy insane verzió, tériszonyosok és gyengébb idegzetűek inkább kapcsoljanak át egy másik csatornára, itt például elképesztően nagy betekert gólokat tudunk mutatni!

Lássuk a legbátrabbakat

Egy hajszálon múlik

gillette

Egy férfi életében a legfontosabb pillanatok a munkahelyi sikerektől a személyes kapcsolatokon át gyakran csak a legapróbb dolgokon múlik. A férfi valamit vagy elér, vagy lemarad róla, de nem egy kilométerrel, hanem a legapróbb különbséggel, egy hajszállal. Egy férfi bármelyik pillanatban lehet sikeres, és a pillanatot, amiért érdemes mindent megtenni és bármilyen küzdelmet megnyerni, meg kell élni. ”Férfiasan tökéletes” borotva megoldásaival a Gillette 110 éven keresztül világszerte több mint 800 millió férfi életét tette könnyebbé és kényelmesebbé!

(x)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A Manchester City nem hibázik, átgázolt a Brightonon is

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés