Atlético Madrid–Chelsea

Tipp: hazai – TippmixPro: 1.85
Fogadási határidő: április 22., kedd, 20:45

Azóta, vagyis 2012 nyara óta, amikor is 4–1-re nyert az Atlético az Európai Szuperkupa-meccsen, nincs a triplázó Radamel Falcao, van viszont két Diego, Costa és Simeone. Vagyis utóbbi még mindig van. És egyre jobb. A londoniak meg visszahívták Mourinhót, mert időközben már nem voltak olyan sikeresek. Most meging egy BL-siker kapujába értek, sőt, talán a leggyengébbnek tűnő csapattal kerültek szembe, ám az a rossz hír a kékeknek, hogy a látszat ellenére igenis elég nagy bajban vannak: az Atlético még veretlen a BL-sorozatban, és eközben vezeti a La Ligát a Barcelona és a Real Madrid előtt. Kevés jobb formában lévő csapat van most az Atletinél, és ezek közt nincs a Chelsea.

Ráadásul Mounak akadnak gondjai a kezdőcsapattal is. Az elsőszámú csatára, Samuel Eto'o lesérült, a legjobbja, Eden Hazard kisebb sérülése ellenére ugyan elutazott Madridba, de inkább nem játszik, mintsem igen. Petr Cech felépült betegségéből, Braniszlav Ivanovics sárga lap miatti eltiltását tölti. Nemanja Matics és Mohamed Szalah pedig nem játszatható a BL-ben. Csatárposzton az a baja José mesternek, hogy a korábbi Atléticós Fernando Torres pocsék formában van, és nem is kedveli túlságosan, akárcsak Demba Bát. Nem tudni, játszik-e bármelyikük, vagy ismét André Schürrlét tolja fel.

Simeonénak annál jobb a helyzete, egyrészt csapata szárnyal a bajnokságban, zsinórban hét meccset nyert, melyeken egyetlen gólt kapott, s közben kiverte a Barcelonát a BL-ből. És felépültek a játékosok is, Arda Turan újra bevethető, és még Courtois-t is engedik védeni, anélkül, hogy súlyos milliókat kéne a Chelsea-nek utalni.

Sok gól nem lesz, erre mérget veszek, a két legjobban bekkelő csapatról van szó, amelynek sokkal fontosabb, hogy ne kapjon gólt, és a a rögzített játékhelyzetekre nagy hangsúlyt fektet. Ellenben annál több kőkemény ütközés várható. Én egy egygólos hazai győzelmet tartok a legvalószínűbbnek, ami mondjuk egy 1–0 lesz.

És álljon itt egy Mourinho-vélemény, csak úgy: "Nem értek egyet azzal, hogy Diego Simeone jobb lenne nálam, nagyon nehéz az edzőket összehasonlítani és nem is igazságos. Nem fair egy 15 éve pályán lévő trénert egy olyanhoz hasonlítani, aki ennél kevesebbet töltött a nemzetközi porondon."

Ha te is szeretnél pénzt nyerni a meccsel, azonnal fogadj! Ha a Chelsea-sikerre teszel, 4.20-szeres pénzt nyerhetsz!

És még mindig van esélyed, hogy megnyerd a barcelonai utat, egy Barcelona–Atlético meccsel együtt!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Megvan a Liverpool új edzője

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés