Ilyen kérdezz-felelek zajlott a Milanban 18 gólt szerző csatár és a 23 éves olasz válogatott támadó között, az apropó pedig a Puma legújabb csukája, Tricks boot bemutatója volt, amiben a vébén fog játszani Super Mario. Korábban már bemutattuk az EvoPowert, elég ütős kis reklámot tettek mögé Fábregasszal, Reusszal, Henryval és Balotellivel.

„Hogy ki a leggyorsabb az olasz keretben? Hát én vagyok. És hogy ki a legjobb? Ne csináld ezt velem, tudod jól, hogy ki a legjobb! A legszebb? Alap."

„A legtechnikásabb? Ez sem kérdés. A legszórakoztatóbb? Már erre is tudod a választ. A legkúlabb? Ne már, ez teljesen nyilvánvaló!"

Mondanám, hogy majd jól bebizonyíthatja Brazíliában, de teljesen mindegy, hogyan szerepel ő és az olasz válogatott, ettől még a fenti válaszok továbbra is egyértelműek Balónak. Mondjuk az Eb-n bizonyított, ott tényleg a hátán cipelte a Squadra Azzurrát.

Szerinted meglepetés lesz és megnyerik az olaszok a vébét? És ha elárulom, hogy 25-szörös pénzt ér a végső sikerül, akkor se fogadnál rájuk?

(Forrás: goal.com)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Már 11 ezer Bayern-drukker írta alá a Tuchel maradását kérő petíciót

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés