A februárt Sneijder feleségével, a telt idomú, spanyol apától és holland anyától származó színésznőjével, Yolanthával kezdjük.

A 28 éves Yolanthe Cabau van Kasbergen 2010 óta már Sneijder-Cabau vezetéknévvel éli mindennapjait, Wesley Sneijder ugyanis hat nappal a vb-döntő után elvette ultradögös kedvesét. Yolanthe édesapja a spanyol Xavier Cabau, akit nemes egyszerűséggel Ibiza királyaként emlegettek, a fél sziget az ő kezében volt. Édesanyja Richarda Rici van Kasbergen pedig holland, úgyhogy félig honfitársa a Galatasaray középpályásának.

Yolanthe egyébként társalapítója és nagykövete a Stop Kindermisbruik nevű alapítványnak, amelynek célja, hogy véget vessen a gyermekek szexuális zaklatásának a fejlődő országokban. Nem véletlenül, ugyanis ő is családon belüli erőszak elszenvedője volt, miután édesapja masszív gyógyszerfüggő lett...

Cabau asszony 17 évesen színészi karrierbe fogott, a Turkse chick című filmet például jelölték a holland Oscarnak számító Gouden Kalfra. Háromszor, 2006-ban, 2007-ben és 2009-ben is megszavazták az FHM-ben legszexisebb holland nőnek. Hogy miért? Hát ezért:

És a bizonyíték, hogy Sneijder bizony tényleg elvette ezt a dögös-bögyös barnát.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Parádés gólt tekert Gulácsinak Jadon Sancho

További cikkeink a témában