A FIFA elnöke, Sepp Blatter borvirágos arccal le Leonard Messizte a világ legjobb focistáját, majd parodizálta a másik zsenit, C. Ronaldót.

Az Oxford Union Society fórumán rendezett beszélgetésen Sepp Blatter teljesen úgy viselkedett, mint aki a show előtt elszopogatott pár cent konyakot, és azt lefojtotta pár deci barna sörrel. A frappáns kérdésre, hogy "Messi vagy Ronaldo?" az öreg borvirágos arccal belevágott egy rendkívül olcsó műsorba:

hogy például "mennyire szimpatikus labdarúgó Leonard Messi".

Akarja mondani Lionel, igen, Lionel. Mert "Leonard Messi egy tipikus jófiú, a szülők kedvence, aki elképesztő tehetséggel van megáldva, de mégis visszafogott természet, egy szimpatikus szupersztár. Többek közt ezért is élvezhet előnyt a szavazásokon." Igen, ezt mondta a FIFA pártatlan elnöke.

De a mutatvány még bőven nem ért véget, hiszen Ronaldóról is volt egy véleménye a 77 éves Blatternek:

„Ő a másik véglet, Messi tökéletes ellentéte. Egy igazi vezér, egy parancsnok, aki tiszteletet parancsolóan viselkedik a pályán.”

Majd mindezt meg is mutatta az ittasnak tűnő vezető, szépen masírozott Ronaldóként, miközben (nem létező) séróját igazgatta, ahogy Cé szokta, merthogy

„egyikük többet költ fodrászra, mint a másik, de ez nem lényeges.”

Az ámokfutás még mindig folytatódott:

„Én nem dönthetem el, melyikük a jobb labdarúgó, erre ott lesz az Aranylabda-szavazás februárban. Vagy januárban? Januárban. Mindkettejüket kedvelem, de ha muszáj lenne választanom, Messi mellett döntenék.

Cristiano Ronaldo nem is hagyta szó nélkül az esetet. Facebook-oldalán a következő jelent meg: "Ez a videó tisztán körvonalazza a FIFA irántam és a klubom iránti tiszteletét. Többet mond minden szónál. Hosszú és egészséges életet kívánok Mr. Blatternek..."

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Megvan a Liverpool új edzője

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés