Szeptember végén még arról kellett írnunk, hogy Van Gaal még Moyesnál is pocsékabb menedzser, már ami az MU-rajtot illeti, most meg minden idők egyik legnagyobb edzőguruja, mellesleg főnöke, Sir Alex kijelentette, hogy zseniális, ahogy a holland építkezik.

Mi már az Independent cikke után is jeleztük finoman, hogy cseppet sem lennénk meglepve, ha a szezon végén nagyot durranna Van Gaal lassan összetákolt bombája, aztán most Sir Alex is elkezdte dicsérni az amúgy tényleg hihetetlen fazont.

Ferguson az MUTV-nek nyilatkozta, hogy Van Gaal jól ráérzett arra, hogy szükség van a vérfrissítésre, el is tapsolt 150 millió fontot (szerződtette Ander Herrerát, Luke Shaw-t, Marcos Rojót, Ángel Di Maríát, Radamel Falcaót és Daley Blindet), ám rémesen indult a szezon. Aztán váltott rendszert, elég durván jól teljesít néhány új arc (Di María a nyár igazolása, kábé mindent egybevetve), most meg hazai pályán zsinórban három meccset nyert a United, az elmúlt négy fordulóban kilenc pontot gyűjtött, és már a negyedik.

„Louis van Gaal számtalan cserét végrehajtott a keretben, és gondoltam, hogy remek döntést hozott azzal, hogy átalakította a keretet és a saját csapatát próbálja felépíteni, hiszen megvan a kellő tapasztalata és képessége hozzá. Briliáns, ahogy építi a csapatát."

Ha most megfogadod, hogy a Man. United nyeri a bajnokságot, 14.50-szörös pénzt nyerhetsz, ne habozz!

(Forrás: 101greatgoals, fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Megvan a Liverpool új edzője

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés