A Mercedes-AMG és a Cigarette Racing újfent kitett magáért

Nemrégiben írtunk róla, hogy a Mercedes már a magánrepülők világába is beszállt, ezúttal pedig egy brutális erejű és szenzációs külsejű hajót lepleztek le Miamiban, amely a Mercedes-AMG és a Cigarette Racing közös munkájának eredménye.

Ez a két márka pedig már 10 éve működik együtt és ezt méltóképpen meg is kellett ünnepelni, hiszen valóban újra és újra bizonyítani tudják, hogy a földön és vízen egyaránt képesek a legnagyobb teljesítményt kihozni járműveikből. Az 50 láb (15.24 méter) hosszú hajó stílusát a Mercedes-AMG GT R inspirálta, ez pedig egyből fel is tűnhet, ha csekkolod a képeket, amelyen mindkét szépség szerepel.

A Mercury Racing motorok által hajtott hajó egészen hihetetlen módon 3100 lóerővel rendelkezik, ilyen tekintetben tehát az AMG GT R sem rúghat mellette labdába. Persze az erő önmagában nem minden, éppen ezért a hajó minden részletét úgy kellett kialakítani, hogy a gyorsulást szolgálja. Ennek érdekében használtak könnyű szénszálat, ahol csak lehetett.

Hogy tökéletesen passzoljon az autóhoz, ugyanazt a zöld festést használták és természetesen a belső térben is a legfinomabb anyagok kerültek beépítésre.

(Cigarette Racing)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon