Budapest sokkal jobban járt a Kossuth téri karácsonyfával, mint Róma tavaly

Tényleg nem volt szép a Kossuth téri karácsonyfa, most vár viszont pompázik. Az olaszoké tavaly csak rosszabb lett, amikor megpróbálták feldobni.

Talán nem tett jó a Parlamentnél felállított karácsonyfának, hogy kamionnal húzták végig a Kossuth téren, de már azokon a képeken is látni, hogy az ágak belső része elszáradt, csúnya.

Feldíszítve viszont már kifejezetten mutatós lett, a fintorgásnak vége, lehet örülni.

Tavaly Róma viszont nem járt ilyen jól: gyakorlatilag közbotrány lett a városnak adományozott karácsonyfából. Ami tényleg nem lett túl szép, az enyhén konyuló tetejével és a róla igénytelenül csüngő fényfüzérrel aligha lesz rajta a karácsonyi képeslapokon.

The saddest Xmas tree in Rome "Even in war-torn Iraq they have a better tree!" #XmessFail

mykl3000 (@mykl3000) által közzétett fénykép,

Volt, aki szerint olyan, mint a város, tele lyukkal és szeméttel, és rögtön videó is készült a többi olasz város fényesebb – bár sokszor giccses – karácsonyfáját szembeállítva a szomorkás rómaival.

Így mégsem lehet nekifutni a karácsonynak, ezért újabb díszeket kapott, ami viszont olyan, mintha jóval terebélyesebb fára szánták volna, a csillag pedig agyonnyomta az egészet. Valószínűleg szokatlan öröm fogadta a vízkeresztet.


(Budapesti kép: Balogh Zoltán/MTI, Máthé Zoltán/MTI, római kép: AFP/Europress)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon