Mozdulj ki! - Programajánló péntektől péntekig (augusztus 10-17.)

Tommy Four Seven az A38-on kever, a Listener az Akváriumban lép fel, és még mindig dübörög a Sziget olyan nevekkel, mint a The Stone Roses. Lássuk, mit érdemes megnézni a héten!

Sziget Fesztivál

Hajógyári sziget

Augusztus 12-ig

Még nem késő becsatlakozni a fesztiválozásba: pénteken The Stone Roses, The xx, The Pogues, Molotov, Rizzle Kicks, Tiga , szombaton The Horrors, Two Door Cinema Club, Snoop Dogg, Azari & III, SebastiAn, vasárnap pedig The Killers, Mando Diao, Lamb, The Ting Tings és DJ Fresh koncertekkel lehetünk gazdagabbak.

Belépő: 13000 Ft (napijegy)

Copy Con

Zöld Pardon

Augusztus 13. 20:00

A Sziget után levezetésképpen egy kis lazulás Copy Connal a Zöld Pardonban, már akinek még van ingerenciája a bulira ennyi nap teljes leamortizálódás után.

Belépő: 400 Ft

Listener (USA), Wattican Punk Ballet (ARM)

Akvárium

Augusztus 14. 20:00

Ha a Listener stílusát szeretnénk meghatározni, az angol spoken word kifejezésnél kell maradnunk, ami egészen szépen lefedi azt, mi is történik egy Listener koncerten: Dan Smith zsigeri szenvedélye és egészen mélyről előtörő fájdalmai és emlékei nyomán olykor szavalva, suttogva, néha ordítva önti szavakba, amit aztán Christin Nelson és Kris Rochelle zenei kísérete tesz végül dallá. Egyik legismertebb számuk a 2010-es, független kiadó gondozásában megjelent Wooden Heart címadó dala, valamint a Falling In Love With Galciers, mellyel a duó már saját határait feszegeti. Most az Akváriumban adnak nekünk felejthetetlen koncertet a Wattican Punk Ballet társaságában.

Belépő: 1500 Ft (elővétel) 2000 Ft (helyszínen)

Budapest Bár

Fővárosi Állat- és Növénykert

Augusztus 15. 20:30

Jó adag cigány temperamentum, kitűnő zene, némi magyaros dallamvilág, megbolondítva csipetnyi füstös kávéházi hangulattal, ízesítve Karádyval, Jávor Pállal, legújabban pedig Beatlesszel, Hungáriával, orosz dalokkal – mindez világszínvonalú cigányzenekar és élvonalbeli magyar énekesek előadásában. A Budapest Bár idén is állati jó bulit csinál!

Tommy Four Seven (UK)

 

A38

Augusztus 17. 22:00

Az augusztusi Technokunston a Kiégő Izzók víziói között Tommy Four Sevennel, Isuval és Dorkával próbálják meg túlszárnyalni a tavalyi év egyik leglegendásabb partiját.

Belépő: 1700 Ft (elővétel), 2500 Ft (helyszínen)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon