Nézd nagyban az Eb-döntőt! - Budapest legnagyobb szabadtéri kivetítői

A Player és a We Love Budapest hat olyan helyet ajánl, ahol hatalmas LED falakon szurkolhatsz a kedvenc csapatodnak a fináléban, az örömödet pedig akár egy jóféle bulival is levezetheted. És még a sör is hideg...

Grund

Foci van, minden van

Cím: 1083 Budapest, Nagytemplom u. 30.

Grund olyan, mint egy remek játszótér. Van itt minden, ami kell: most épp foci Eb is, egyébként pedig kiskorúak, nagykorúak, 18 pluszos gyerekek, külföldiek, sörkedvelők, éjszakázók és kertészkedők. A meccseket nézők soraiban is megtalálod majd ezt az összetettséget, alapvetően fiatalos hangulatban. A Nyócker drukkolástól hangos Grundja az egyik legautentikusabb szórakozóhely a foci nézésre.

Akvárium

Tömegsport a belvárosban

Cím: 1051 Budapest, Erzsébet tér 14.

A profik sportját itt valóban tömegesen nézhetitek! Az Akvárium Klub óriáskivetítője ugyanis nem csak az asztalok mellett ülőknek biztosít gólélményeket. A korlátok mellől szuper a rálátás, ha pedig bent foglalunk helyet, mert még meccsidőben is túl nagy a hőség, akkor ott is találunk majd képernyőt. Eb meccsek a központban, helyekért vívott küzdelemmel, hajrá!

Gozsdu Manó Klub

Foci az udvarban!

Cím: 1075 Budapest, Király utca 13.

A Gozsdu Manó Klub kihasználta azt a kis helyet, ami Eb nézésre adatott neki. A Gozsdu udvar egyik oldalán az óriáskivetítő a szurkolói szemeknek, a másikon a lépcsős leülős megoldás a fenekeknek, bentről meg érkezik a jéghideg csapolt sör a kezekbe. Bár kicsit zsúfolt a dolog, de egyértelműen az egyik legjobb megoldás, ha a belvárosi szórakozóhelyek közelségében vágyunk szabadtéri Eb élményre. Ha pedig megfeledkeznénk az eddigi meccseredményekről, a képernyő alatt található táblázatból mindennek utánanézhetünk.

Holdudvar

Meccs, csajok stb.

Cím: 1138 Budapest, Margitsziget

Holdudvar Eb-s sikereit annak is köszönheti, hogy bajnokság ide vagy oda, a fő profil nem változott. A meccsek alatt őrült szurkolás tölti meg a külső teret, de ettől még  a margitszigeti placc szórakozóhely marad. Az udvar hátsó felében van a kivetítő, ahol a bentről kiszűrődő zenét teljesen elnyomja a sikítozás. Ha véget ér a drukkolás, akkor pedig lehet maradni bulizni. Ki tudja, talán ennek is köszönhető, hogy a Holdudvar meglepően népszerű helyszín a hölgyek körében is! Ha elegünk van a tesztoszteron túltengésből, és kiegyenlítettebb arányra vágyunk a nemek tekintetében, a Holdudvar ideális hely.

Millenáris

Itt látni fogsz!

 

Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20

Millenáris C épülete és a szőlőtőkék határolják a város egyik legjobb elosztású Eb nézőterét. A lépcsős elrendezésnek köszönhetően a kivetítőt mindenki látni fogja. A felfüggesztett zászlók pedig igazi drukkerhangulatot kölcsönöznek a parkba. Az jöjjön ide, aki mérsékelt véralkohol szint mellett, barátokkal vagy akár idősebb gyerekkel szeretne meccset nézni!

Champs Sziget

Sör+foci a Margitszigeten

Cím: 1138 Budapest, Margitsziget

A sör-foci klasszikus duójának komolyan vételéről van szó a Champs esetében, ráadásul a Margitszigeten. Több mint 70 asztal, 5 féle csapolt- és 9 fajta üveges sör vár ránk a rengeteg magyar és külföldi drukker mellett. Szolid, meccs melletti beszélgetések reményében máshová menjünk, de ha csontig hatoló Eb élményt szeretnénk hazavinni, remek választás a Champs Sziget.

Inkább a négy fal közé vágysz, ahol nem számít a hatalms LED fal? Akkor sem kell kétségbe esni, a Player összeszedte nektek a legjobb fedett meccsnézős helyeket. És ha ez sem elég, akkor a We Love Budapest oldalán még mindig folytathatod a böngészést!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon