14 másodpercen bukott el a 22 milliós átigazolás

Adrien Silva egy 14 másodperces (!) késés miatt nem lett a Leicester futballistája. Igen, 14 másodpercen csúszott el a transzfer.

A Leicester és a Sporting megegyezett mindenben, a portugálok 22 millió fontot kaptak volna, de addig pepecseltek, amíg lejárt az átigazolási időszak, a FIFA pedig másodpercre pontosan komolyan veszi a határidőt. Így valószínű, hogy Silva januárig nem igazolhat Angliába.

A Leicester persze mindent megpróbál, már megkeresték a FIFA illetékeseit is, így még minimális esély van arra, hogy a portugál válogatott 28 éves középpályása még idén a tavalyi angol bajnoké legyen. Ha ez meg is történik, ez a sztori akkor is meredek, mondjuk De Gea néhány évvel ezelőtti windowsos történetét azért nem veri:

David De Gea átigazolása a Windows 95 miatt hiúsult meg?

Ez eddig a legfurcsább magyarázkodás David De Gea meghiúsult átigazolásával kapcsolatban. Egész nyáron át ment a huzavona a Real Madrid és a Manchester United között De Gea szerződtetése miatt, mire végül az átigazolási időszak utolsó napján megszületett a megállapodás. Erre a spanyolok nem küldték el időben a papírokat - vagyis elpöcsölték az időt -, és az egész biznisznek annyi lett.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon