És a szuperdögös, dívás Jakabos Zsuzsit láttad már?

Mi szóltunk, hogy az utolsó hétre is marad még bőven izgalom, Jakabos Zsuzsiról sokféle fotó fellelhető az interneten – ezek itt most dögös, kacér dívaként mutatják meg az úszónőt.

Zsuzsi 14 évesen szerezte meg az első komolyabb aranyérmét, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon., ez durrantotta be karrierjét. Később négyszer úszott országos csúcsot rövid pályán, majd kapott pár kitüntetést és díjat is:

  • Az év magyar úszója (2005)
  • Nemzeti Sportszövetség Az év utánpótláskorú sportolója második helyezett (2005)
  • Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszt (2008)

És azt tudtad, hogy csak 8 éves korában tanult meg úszni? Előtte szertornázott egy rövid ideig.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.