Bódog nem híve a magyar mismásolásnak, odavágott a csatárának

Nem érti, hogy ha az NB III-ban is a leggyengébb a csatára, miért kéne játszatnia.

A Diósgyőr jól kezdte a bajnokságot, négy meccsen hét pontot gyűjtöttek, viszont Bódog csatára eddig csődöt mondtak, a négy bajnoki egyet szereztek. A Puskás Akadémia elleni bajnoki előtti sajtótájékoztatón be is kóstolták az edzőt a gólképtelenség miatt. Bacsa Patrikot, a miskolci nevelésű támadót hiányolják.

Nem szívesen foglalkozom játékosokkal név szerint. Volt rá példa, de tudom, hogy nem szerencsés. Hallom azért azokat a hangokat, hogy Bacsa Patrik így, Bacsa Patrik úgy. Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy edzésen bizonyítson, odakerüljön, és egy meghatározó szerepet játsszon a csapatban.

Visszajött, megkapta a lehetőséget. Én úgy gondolom, hogy ha valaki NB II-ben nem játszik meghatározó szerepet, és visszajön egy NB I-es csapathoz, akkor meg kell dögölnie a pályán edzésen is, hogy bebizonyítsa, hogy a tavalyi év egy kisiklott év volt, és örüljön neki, hogy megkapta a lehetőséget arra, hogy egy NB I-es csapattal edzhet. Oláh Bálint esetében ugyanígy volt, nála azt mondom, hogy ez megtörtént, Patrik esetében nem.

Vannak még előtte bőven. Ott van Makrai, Ugrai, Ternován, és ha olyan teljesítményt nyújt az edzéseken, akkor ott van ő is a következő sorban.”

Itt a teljes sajtótájékoztató.

Mondjuk a Bundesligában szocializálódott Bódog korábban a játékvezetőket sem értette:

A DVTK-edző szerint 10 kiló súlyfelesleggel nem kéne meccset vezetni az NB I-ben

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon